Samsung MS23H3115FK/BW - Инструкция по эксплуатации - Страница 116

Микроволновые печи Samsung MS23H3115FK/BW - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 128
Загружаем инструкцию
background image

O'zbek - 20

Kod/Taom

Masalliqlar / Ko'rsatmalar

3-6

Losos steyki 

kapalagi pashoti

Losos steyki kapalagi - 150-170 g, tuz - 1 g, suv - 20 g (ta'bingizga ko'ra 

siqish orqali olingan limon/apelsin sharbati - 10 g)
Losos steykiga ziravorlar qo'shing. Uni idishga qo'ying va suv qo'shing. 

(O'zingiz xohlagan sharbatdan foydalaning). Uni mikroto'lqinli pechga 

qo'ying va tayyorlashni boshlang.

3-7

Sariyog' va 

tuxum sousi 

qo'shilgan 

qaynatilgan 

treska

Treska filesi - 140-150 g (yoki sudak filesi), limon - 10 g (siqilgan sharbat), 

tuz - 1 g, suv - 30 g, dafna bargi - 1 dona, Sous: Qattiq qilib pishirilgan 

tuxum - 20 g (½ tuxum), to'rg'algan petrushka - 3-5 g, sariyog' - 30 g 

(Mikroto'lqin 800 Vt - 1 daq)
Baliq filesiga ziravorlar qo'shing. Uni idishga qo'ying va suv qo'shing. Uni 

mikroto'lqinli pechga qo'ying va tayyorlashni boshlang. Sousni alohida 

tayyorlang. Tuxumni pishiring va mayda bo'laklarga kesing. Petrushkani 

to'rg'ang va saroyog'ni isiting. Barcha masalliqlarni aralashtiring va baliq 

ustiga qo'ying.

4. Bayram taomlari

Kod/Taom

Masalliqlar / Ko'rsatmalar

4-1

Moskvacha 

baliq

(1) Shampinonlar - 30 g, sudak biqin go'shti - 150 g, o'simlik yog'i - 5 g

(2) Smetana - 30 g (2 x 15 g)

(3)  Pishirilgan kartoshkaning dumaloq bo'laklari - 2 dona (60-70 g/dona), tuz 

- 5 g, yanchilgan oq qalampir - 0,5 g, qirilgan pihsloq - 25 g

Qo'ziqorinlarni tarelkaga soling, yoniga baliqni joylashtiring. O'simlik yog'idan 

quying (1). Tayyorlashni boshlang.

Pech tovushli signal berganida smetana porsiyasining yarmini sopol 

tarelkaga soling (markaziga) (2). Shu smetanaga qo'ziqorinni soling. Shunga 

baliqni ham soling. Unga ziravorlar qo'shing. Baliq atrofiga kartoshkani 

yoyib chiqing. Kartoshkaga pishloqni o'yib chiqing (3). Tayyorlash jarayonini 

davom ettiring.

4-2

Go'sht bilan 

qiymalangan 

bulg'or 

qalampiri

(1)  Bulg'or qalampiri - 2 dona 80 grammdan, go'sht qiymasi (mol yoki 

cho'chqa go'shti) - 150-190 g (ikki qismga bo'ling), oddiy qaynatilgan 

guruch - 10-20 g, tuz - 5 g, yanchilgan murch - 0,5 g, mol go'shtidan 

tayyorlangan bulon yoki suvga aralashtirilgan bulon kubikchasi - 200 ml

(2) Sous uchun aralashma: Un - 5 g, tomat pastasi - 10 g, suv - 50 ml
Guruchni go'sht qiymasiga qo'shing. Ziravorlarni qo'shing va qo'lda 

aralashtiring. Qalampirning o'zagi va urug'larini olib tashlang. Qalampirni 

go'sht bilan to'ldiring. Uni ichi chuqur jomga joylashtiring va bulon qo'shing 

(1). Tayyorlashni boshlang. Sous uchun barcha masalliqlarni tayyorlang (2). 

Pech tovushli signal berganida aralashmani qiymalangan qalampirli bulonga 

quying. Do'lmani aylantiring va tayyorlash jarayonini davom ettiring.

4-3

Sabzavotlar 

bilan pishirilgan 

forel

Sariyog' - 10 g (2 x 5 g), to'rg'algan sabzi - 35 g, to'rg'algan piyoz - 25 g, 

mayda kesilgan sarimsoqpiyoz - 3 g, maydalangan selderey barglari - 5 g, 

forel - 1 dona (220-250 g), tuz - 1 g, yanchilgan oq qalampir - 0,5 g, 

sariyog' - 5 g
Mumlangan qog'oz o'rtasini sariyog' bilan yog'lang. Qog'ozga sabzi, piyoz, 

sarimsoqpiyoz va seldereyni qo'ying. Sabzavotlar ustiga ziravor qo'shilgan 

forelni qo'ying. Baliqning tepa qismini sariyog' bilan yog'lang. Qog'oz bilan 

yoping. Uni mikroto'lqinli pechga qo'ying va tayyorlashni boshlang.

4-4

Dudlangan 

losos steyki

Suyaklari va terisi bo'lgan losos steyki - 200-250 g, tuz - 1 g, limon - 15 g 

(sharbat), suv - 20 g
Losos steykiga ziravorilarni seping. Uni idishga qo'ying va suv qo'shing. Uni 

mikroto'lqinli pechga qo'ying va tayyorlashni boshlang.

MS23H3115FW_BW_DE68-04240B-03_RU+UK+KK+UZ.indb   20

2017-02-01     11:38:07

Содержание

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Samsung MS23H3115FK/BW?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"