Samsung MS23H3115FK/BW - Инструкция по эксплуатации - Страница 114

Микроволновые печи Samsung MS23H3115FK/BW - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 128
Загружаем инструкцию
background image

O'zbek - 18

1. Nonushta

Kod/Taom

Masalliqlar / Ko'rsatmalar

1-1

Suli yormasi

Quruq rus suli yormasi (Gerkules) - 50 g, shakar - 5 g, tuz - 0,5 g, 

qaynatilgan suv - 200 ml, sovuq sut - 100 ml
Yormani chuqur tarelkaga soling, shakar va tuz qo'shing. Qaynagan suv, sut 

qo'shing va yaxshilab aralashtiring. Tayyorlashni boshlang.

1-2

Grechixa 

bo'tqasi

Grechixa bo'tqasi - 100 g, tuz - 2 g, qaynagan suv - 300 ml
Grechixa bo'tqasini chuqur kosaga seping va tuz qo'shing. Qaynagan suv 

qo'shing va yaxshilab aralashtiring. Tayyorlashni boshlang.

1-3

Tuxum-pashot

Tuxum-1 dona, suv-150 ml

9 % li rus sirkasi-10-15 ml
Suvli va sirkali kosani mikroto'lqinli pechga joylashtiring. Suvni qaynash 

darajasigacha olib boring. Tovushli signaldan ekyin suvli va sirkali kosani 

pechdan oling. Vilka bilan suvni markazida voronka paydo bo'ladigan 

tarzda aralashtirgan holda unga po'sti archilgan tuxumni soling. Tayyorlash 

jarayonini davom ettiring.

1-4

Konservalangan 

no'xotli 

sosiskalar

Sosiskalar - 2 dona (50 g/dona), yog' -5 g, konservalangan no'xot - 135 g 

(suyuqliksiz)
Sanchigan sosiskalarni plastik qopqoqsiz tarelkaga qo'ying va sariyog' 

qo'shing. Yog' ustidan konservalangan no'xotni joylashtiring. Tayyorlashni 

boshlang.

1-5

Quymoq

Tuxum - 3 dona, sut - 30 ml, tuz - 2 g
Tuxumni sut va tuz bilan aralashtiring va hosil bo'lgan massani tarelkaga 

quying. Tayyorlashni boshlang.

1-6

Keks

Shakar - 45 g, vanilin xushbo'yli shakar - 5 g, yog' - 40 g, tuxum - 0,5 dona, 

sut - 30 ml, pishirish sodasi - 3 g, un - 100 g
Shakar, vanilinli shakar va sariyog'ni yaxshilab aralashtiring. Tuxum qo'shing. 

Boshqa masalliqlarni qo'shing. Olingan massani yog'langan jomga 

joylashtiring. Tayyorlashni boshlang. Uni jomdan olishdan avval sovushini 

kuting.

1-7

Limonli qumloq 

pechenye

Un - 100 g, sariyog' - 50 g, shakar - 40 g, tuxum sarig'i - 0,5 dona, iliq 

suv - 1 choy qoshiq, limon po'stlog'i, shakar-qiyom uchun: Tuxum sarig'i - 

1 dona, shakar kukuni - 3-5 g
Barcha masalliqlarni yaxshilab aralashtiring. Beshta sharchalar yasang. 

Ularni mumlangan qog'ozga joylashtiring. Aylanuvchi patnisga joylashtiring. 

Tayyorlashni boshlang. Pech tovushli signal berganida sharchalarni tuxum 

sarig'i bilan tepasidan yog'lang, shakar kukuni seping va tayyorlash 

jarayonini davom ettiring. Sovushini kuting.

2. Tushlik

Kod/Taom

Masalliqlar / Ko'rsatmalar

2-1

Karam sho'rva

(1)  Qirilgan lavlagi - 50 g, to'rg'algan karam - 20 g, qirilgan sabzi - 15 g, 

to'rg'algan piyoz - 10 g, tomat pastasi - 15 g, shakar - 5 g

(2)  Mol go'shtidan tayyorlangan bulon yoki suvga aralashtirilgan bulon 

kubikchasi - 650 ml, dafna bargi - 1 dona, sirka 9 % - 5 ml (ta'bga ko'ra)

Barcha masalliqlarni katta kosaga soling (1), qaynoq bulon (Mol go'shti 

buloni yoki quruq konsentratli suv - 650 ml) va dafna bargi qo'shing. 

Tayyorlashni boshlang.

2-2

Go'shtli 

solyanka

(1)  To'rg'algan piyoz - 45 g, mol go'shtidan tayyorlangan bulon yoki suvga 

aralashtirilgan bulon kubikchasi - 350 ml

(2)  Kavar - 7 g, qirilgan muzlangan bodring - 50 g, tomat pastasi - 

10 g, zaytun - 16 g, zaytun suyuqligi - 20 g, dafna bargi - 1 dona, 

go'shtli assorti - 30 g, mol go'shtidan tayyorlangan bulon yoki suvga 

aralashtirilgan bulon kubikchasi - 300 ml

Piyozni katta jomga soling, qaynayotgan (1) bulonni qo'shing. Tayyorlashni 

boshlang. Pech tovushli signal berganida boshqa masalliqlarni (2) qo'shing. 

Barchasini yaxshilab aralashtiring, bulon, dafna bargi qo'shing va tayyorlash 

jarayonini davom ettiring.

2-3

Tovuqli ugra

Vermishel - 10 g, tovuq filesi - 50 g, qirilgan sabzi - 15 g, to'rg'algan piyoz - 

10 g, tovuq go'shtidan tayyorlangan bulon yoki suvga aralashtirilgan bulon 

kubikchasi - 440 ml
Vermishelni katta jomga soling va qaynagan bulon qo'shing. Boshqa 

masalliqlarni qo'shing. Yaxshilab aralashtiring va tayyorlashni boshlang.

2-4

Xantal sousi 

qo'shilgan 

cho'chqa bo'yni

(1)  Cho'chqa bo'yni - 150 g, qirilgan sabzi - 20 g, to'rg'algan piyoz - 20 g, 

tovuq go'shtidan tayyorlangan bulon yoki suvga aralashtirilgan bulon 

kubikchasi - 100 ml

(2)  Sous uchun aralashma: Un - 5 g, dijon xantali - 20 g, smetana - 30 g, 

suv - 50 ml

Go'shtni uzun bo'lakchalarga kesing, sabzavotlarni tayyorlang va tovuq 

bulonini (1) qo'shing. Uni chuqur tarelkaga soling. Yaxshilab aralashtiring va 

tayyorlashni boshlang. Sous uchun barcha masalliqlarni tayyorlang (2). Pech 

tovushli signal berganida aralashmani go'shtli bulonga quying, aralashtiring 

va tayyorlash jarayonini davom ettiring.

MS23H3115FW_BW_DE68-04240B-03_RU+UK+KK+UZ.indb   18

2017-02-01     11:38:07

Содержание

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Samsung MS23H3115FK/BW?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"