Kenwood KMX 50 - Инструкция по эксплуатации - Страница 67

Кухонные комбайны Kenwood KMX 50 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 125
Загружаем инструкцию
background image

Mikseren er utstyrt med en "myk start"-funksjon for å minimere
søl. Men hvis apparatet slås på med en tung deig i bollen,
f.eks. brøddeig, merker du kanskje at det tar noen sekunder
før mikseren når valgt hastighet.

tips til brødbaking

viktig

Ikke overgå maksimumskapasitetene nedenfor - maskinen vil
overbelastes.

For at maskinen skal ha lang levetid, skal du alltid la den hvile i 20
minutter mellom hver deig.

Hvis du hører at apparatet går tregt skal du slå det av, ta ut
halvparten av deigen og kjøre hver halvdel for seg.

Ingrediensene blandes best dersom du har i væsken først.

Stans maskinen med jevne mellomrom og skrap blandingen av
eltekroken.

Forskjellige melpartier varierer betraktelig mht. nødvendig
væskemengde, og hvor klissete deigen er kan påvirke belastningen
på maskinen. Vi anbefaler at du følger med maskinen mens deigen
eltes. Operasjonen burde ikke ta lengre enn fem minutter.

hastighetsbryter

Dette er kun en veiledning, og varierer avhengig av mengde deig i
bollen, og ingrediensene som blandes.

spade

røre smør og sukker

hvitt start på "min" og øk gradvis til

høyere hastighet.

røre egg inn i sukker/smørblandinger

4 – "max".

skjære inn mel, frukt osv

. 1 eller vend

alt-i-ett-kaker

start på "min", og øk gradvis til "max".

smuldre smør i mel

min - 2.

visp

Øk gradvis til "max".

deigkrok

Start på "min", og øk gradvis til 1.

elektronisk hastighetskontroll

Kjøkkenmaskinen er utstyrt med en elektronisk hastighetssensor
som er ment å opprettholde hastigheten ved forskjellige
belastingsforhold, for eksempel når du elter brøddeig eller når du
setter egg til kakedeig. Du hører derfor kanskje litt variasjon i
hastigheten når mikseren går, da mikseren innstiller seg på
belastning og valgt hastighet – detter er normalt.

maksimumskapasiteter
butterdeig

680g mel

deig til fruktkake

2,72 kg total blanding

fast brøddeig

1,35 kg mel

løs brøddeig

1,3 kg mel

eggehviter

12

mikseren

65

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Kenwood KMX 50?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"