Kenwood KMX 50 - Инструкция по эксплуатации - Страница 5

Кухонные комбайны Kenwood KMX 50 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 125
Загружаем инструкцию
background image

the mixing tools and some of their uses

beater

For making cakes, biscuits, pastry, icing, fillings, éclairs and
mashed potato.

whisk

For eggs, cream, batters, fatless sponges, meringues,
cheesecakes, mousses, soufflés. Don’t use the whisk for heavy
mixtures (eg creaming fat and sugar) – you could damage it.

dough hook

For yeast mixtures.

to use your mixer

1 Lift the head release lever at the back of the appliance

and at the same time lift the head until it locks in the raised
position

.

to insert a tool 2 Push up until it stops then turn

.

3 Fit the bowl onto the base. Place the handle directly over the

unlock symbol

,

then gently turn the bowl clockwise until the

handle is directly above the lock symbol

.

DO NOT USE

excessive force and DO NOT overtighten

.

4 Lift the head release lever at the back of the appliance and at the

same time lower the mixer head .

5 Plug into the power supply and the mixer ready indicator light

will glow.

6 Switch on by turning the speed switch to the desired setting.

to remove a tool 7 Turn and remove.

important

If the mixer head is raised during operation, the machine will stop
working straight away. To re-start the mixer, lower the mixer head,
turn the speed switch to the off position, wait a few seconds and
then re-select the speed. The mixer should resume operating
straight away.

Whenever the mixer head is raised the mixer ready indicator light
will go out. When the head is lowered, the light will glow indicating
the mixer is ready to use.

hints

Switch off and scrape the bowl with a spatula when necessary.

Use the fold position

for slow incorporation of ingredients such

as when mixing flour and fruit into cake mixes. Simply turn the
switch to

. The mixer will operate on slow speed for

approximately 2

1

2

revolutions and then pause. This will be repeated

for a further 20 operations and then stop after which time the
switch should be returned to the off ‘O’ position.

Eggs at room temperature are best for whisking.

Before whisking egg whites, make sure there’s no grease or egg
yolk on the whisk or bowl.

Use cold ingredients for pastry unless your recipe states otherwise.

When creaming fat and sugar for cake mixes, always use the
fat at room temperature or soften it first.

3

the

mixer

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Kenwood KMX 50?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"