Холодильник Ariston BCS 313 V - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

5
GB
Guide t o Using t he Freezer
M eat and Fish
Food
Wrapping
Tenderising
(days)
St orage
(mont hs)
Thaw ing Time
Beef Roast
Tinfoil
2 / 3
9 / 10
Not required.
Lamb
Tinfoil
1 / 2
6
Not required.
Pork Roast
Tinfoil
1
6
Not required.
Veal Roast
Tinfoil
1
8
Not required.
Veal/Pork Chops
Each piece w rapped in cling w rap and
then in t inf oil (4 t o 6 slices)
6
Not required.
Veal/Lamb Cut let s
Each piece w rapped in cling w rap and
then in t inf oil (4 t o 6 slices)
6
Not required.
Minced Meat
In aluminium containers covered w ith cling
wrap.
Freshly
minced
2
Slowly in ref rigerat or.
Heart and Liver
Plastic Baggies
3
Not required.
Sausages
Cling Wrap or Tinf oil
2
As necessary.
Chicken and Turkey
Tinfoil
1 / 3
9
Very slow ly in ref rigerat or.
Duck and Goose
Tinfoil
1 / 4
6
Very slow ly in ref rigerat or.
Pheasant , Part rige and
Wild Duck
Tinfoil
1 / 3
9
Very slow ly in ref rigerat or.
Hare and Rabbit
Tinfoil
3 / 4
6
Very slow ly in ref rigerat or.
Venison
Tinfoil or Cling Wrap
5 / 6
9
Very slow ly in ref rigerat or.
Large Fish
Tinfoil or Cling Wrap
4 / 6
Very slow ly in ref rigerat or.
Small Fish
Plast ic Baggies
2 / 3
Not required.
Crust aceans
Plast ic Baggies
3 / 6
Not required.
Shellf ish
Store in salt ed w at er in aluminium
cont ainers or plastic cont ainers.
3
Very slow ly in ref rigerat or.
Boiled Fish
Tinfoil or Cling Wrap
12
In hot w ater.
Fried Fish
Plast ic Baggies
4 / 6
Direct ly in pan.