Gorenje BM1400E - Инструкция по эксплуатации - Страница 28

Хлебопечки Gorenje BM1400E - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 102
Загружаем инструкцию
background image

 

28 

INTRODUCTION OF CONTROL PANEL 

(The silkscreen is subject to change without prior notice.) 

 

 

 
 
 
 
 
 
 

1.  The chosen program. 
2.  The operation time for each program

Start/stop  

Use the button to start or stop the baking program. 
To start a program, press 

START/STOP

” button and hold it for approx. 3 seconds. You will hear a 

short beep and the two dots in the time display will begin to flash. After the program starts, only 

START/STOP, LIGHT, PAUSE and CYCLE+COLOR

 buttons remain active. To stop the program, 

press 

START/STOP

” button and hold it for approx. 3 seconds, then you will hear a beep, which 

means the program has been stopped.  

Menu  

It is used to set different programs. Every time you press "

MENU

" button, the program will change 

(followed by a short beep). Press the button continuously and the 12 menus appear on the LCD 
display. Select your desired program. The functions of 12 menus are explained below. 

1.   Basic

: kneading, rising and baking normal bread. You may also add ingredients to increase 

flavour.            

2.   Whole wheat

: kneading, rising and baking whole wheat bread. It is not recommended to use the 

delay function as this can produce poor results. 

3.   French

: kneading, rising and baking with a longer rising time. The bread baked in this menu will 

have a crisper crust.  

4.   Quick

: kneading, rising and baking loaf within less time. Bread baked on this setting is usually 

smaller. 

5.   Sweet

: kneading, rising and baking a sweet bread. You may add ingredients to add flavour.            

6.   Cake

: kneading, rising and baking, rising with soda or baking powder.  

7. 

Jam

: cooking jams and marmalades. Fruit or vegetables must be chopped before putting it into 

the baking pan. 

8.   Dough

: kneading and rising, but without baking. Remove the dough and make bread rolls, pizza, 

steamed bread, etc

… 

9.   Ultra-fast

: kneading, rising and baking loaf in a short time. The result is a dense texture. 

10

.  

Bake

: only baking, no kneading and rising. Also used to increase the baking time on selected 

settings. 

11.   Dessert:

 kneading, rising and baking dessert.         

12.

  

Home made

: this program allows you to set programs manually (kneading, rising, baking, keep 

warm).  

 

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Gorenje BM1400E?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"