Russell Hobbs 21000-56 - Инструкция по эксплуатации - Страница 52

Грили Russell Hobbs 21000-56 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 72
Загружаем инструкцию
background image

52

6.  Kovinsko ploščo žara pustite, da se segreva 3–4 minute.

7. 

Kamnito ploščo žara pustite, da se segreva 25-30 minut.

POLNJENJE ŽARA

Čas, potreben za segretje kamnite plošče, je daljši in zato plošča med kuhanjem ohrani več 

toplote. Zaradi tega je idealna za pripravo hrustljavo zapečene zelenjave in kruha, kot tudi da 

zapečete zunanjo površino mesa. Ker dolgo ohrani toploto in bo ostala vroča še nekaj minut, 

potem ko ste napravo ugasnili, jo lahko prav tako uporabite za ohranjanje toplote pripravljene 

hrane.

1. 

Meso ali zelenjavo narežite na tanko in skuhajte na vrhu žara.

2.  Približno 5 minut pred pripravo hrane na žaru pripravite sir v ponvicah za raclette.

3.  Za vsako osebo pripravite eno ponvico.
4.  Vsako ponvico napolnite s sirom do treh četrtin.
5.  Ponvice za raclette postavite na podstavek pod grelnik.

6.  Počakajte, da je hrana kuhana in se sir stopi.

7. 

Kuhano hrano odstranite z orodjem iz lesa ali umetne mase.

8.  Pritisnite in spustite gumb. Lučka se izključi.

9.  Postrezite sir s kuhano hrano.

PALAČINKE

1. 

Palačinke lahko pečete na kovinskih ploščah žara, velike na velikem, male pa na majhnih 

krogih.

2.  Na sredino kroga razlijte malo testa.

3.  Razlijte ga z lopatico iz umetne mase ali hrbtom lesene žlice.
4.  Počakajte, da površina več ni tekoča in lahko palačinko nekoliko premaknete.
5.  Pod eno tretjino palačinke potisnite lopatico in palačinko obrnite.

6.  Dvignite rob, da preverite, kakšna je palačinka od spodaj. Biti mora zlate, ne rjave barve.

7. 

Palačinko prenesite na žičnat pladenj.

8.  Če je palačinka preveč rjava, za naslednjo palačinko nekoliko zmanjšajte temperaturo.

9.  Vsako testo je drugačno.

NASVETI IN ZVIJAČE

• 

Debelina je odvisna od razmerja med količino jajc in tekočine; več ko je tekočine = bolj 

tanke palačinke, več ko je jajc = bolj debele palačinke.

• 

Testo lahko oplemenitite s sladkorjem, zelišči, začimbami ali kančkom piva.

• 

Sladkor povzroči, da se palačinke, položene ena na drugo, zlepijo, pri rokovanju pa se rade 

raztrgajo.

• 

Poskusite še druge vrste moke (s polnozrnato moko bo testo bolj gosto).

RECEPTI

ml = mililitri 

e

 = jajce, srednje (53–73 g) 

g = grami 

p

 = ščepec

Zadošča

 

za

 

12

 

palačink

• 

250g gladka moka 

• 

500ml mleko

• 

• 

p

 sol

Moko presejte v skledo. Dodajte sol. Umešajte jajca. Umešajte mleko. Prenehajte dodajati 
tekočino, ko postane testo kremasto. Pred uporabo naj testo 1-2 uri počiva.

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Russell Hobbs 21000-56?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"