Russell Hobbs 21000-56 - Инструкция по эксплуатации - Страница 43

Грили Russell Hobbs 21000-56 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 72
Загружаем инструкцию
background image

43

4. 

Regulátor teploty nastavte na 5.

5.  Stlačte a pusťte tlačidlo. Zasvieti svetelná kontrolka.
6.  Kovovú grilovaciu platňu nechajte zohrievať 3-4 minúty.

7. 

Kamennú grilovaciu platňu nechajte zohrievať 25-30 minút.

POUŽÍVANIE GRILU

Kamennej platni trvá dlhšie, kým sa zohreje a preto udržiava počas varenia viac tepla. Preto je 

ideálna na opečenie zeleniny a chleba do chrumkava, a tiež na prudké opečenie mäsa.  Keďže 

udrží teplo dlhšie a zostane teplá aj niekoľko minút potom, ako prístroj vypnete, je tiež 

vynikajúca na udržanie teplého jedla.

1. 

Nakrájajte mäso alebo zeleninu na tenké plátky a grilujte ich na vrchnej časti grilu.

2.  Asi 5 minút pred dokončením grilovania pripravte syr v grilovacích panvičkách.
3.  Pripravte jednu grilovaciu panvičku na osobu.
4. 

Každú grilovaciu panvičku naplňte do troch štvrtín syrom.

5.  Položte grilovacie panvičky na základnú dosku, pod ohrievacie teleso.
6.  Počkajte, kým sa nepripraví jedlo na grile a syr neroztopí.

7. 

Hotové jedlo vyberajte pomocou dreveného alebo plastového náradia.

8.  Stlačte a pusťte tlačidlo. Svetelná kontrolka zhasne.

9.  Syr podávajte s grilovaným jedlom.

PALACINKY

1. 

Palacinky môžete robiť na kovovej grilovacej platni, veľké na veľkej, malé na malých 

platniach.

2.  Do stredu platne nalejte malé množstvo cesta. 
3.  Rozotrite ho plastovou stierkou alebo obrátenou stranou drevenej lyžice. 
4. 

Počkajte, kým povrch prestane byť tekutý a palacinka sa dá trochu pohnúť.

5.  Pod tretinu palacinky vložte varešku a palacinku obráťte.
6.  Nadvihnite okraj a skontrolujte spodnú časť palacinky. Mala by byť viac zlatá než hnedá.

7. 

Preložte palacinku na drôtenú mriežku.

8.  Ak je palacinka príliš hnedá, pred prípravou ďalšej trochu znížte teplotu. 

9.  Každá dávka cesta bude iná.

RADY A TIPY

• 

Hustota závisí od pomeru vajec k tekutine; viac tekutiny = tenšie palacinky, viac vajec = 

hrubšie palacinky.

• 

Cesto môžete ochutiť cukrom, bylinkami, korením, alebo trochou piva.

• 

Pridanie cukru môže spôsobiť, že sa budú palacinky jedna na druhú lepiť, ak budú 

poukladané na sebe, a trhať pri prekladaní.

• 

Vyskúšajte iné druhy múky (z celozrnej múky bude cesto hustejšie). 

RECEPTY

ml = mililitrov 

e

 = vajce, stredné (53-63g) 

g = gramov 

p

 = štipka

Na

 

12

 

palaciniek

• 

250g čistá múka 

• 

500ml mlieko

• 

e

• 

p

 soľ

Múku preosejte do misy. Pridajte soľ. Vmiešajte vajcia. Vmiešajte mlieko. S pridávaním tekutiny 
prestaňte, keď cesto dosiahne krémovú konzistenciu. Cesto nechajte pred prípravou odležať 1-2 
hodiny.

p

ok

yn

y (

Sl

ov

en

čin

a)

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Russell Hobbs 21000-56?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"