Kuppersberg SR 669 B - Инструкция по эксплуатации - Страница 7

Духовые шкафы Kuppersberg SR 669 B - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 27
Загружаем инструкцию
background image

12

13

Technical passporT

english

english

Technical passporT

electric oven

electric oven

enhanced roaster (super roaster)

In  this  setting  both  roaster  and 

top heater are on. This increases tem-
perature in the top part of the oven’s 

interior,  which  makes  it  suitable  for 
browning  and  roasting  of  larger  por-

tions of food. 

roaster on.

Roasting is used for cooking of small 

portions  of  meat:  steaks,  schnitzel,  fi sh, 
toasts,  Frankfurter  sausages,  (thickness 

of roasted dish should not exceed 2-3 

cm  and  should  be  turned  over  during 
roasting).

bottom heater on

When the knob is set to this position 

the  oven  is  heated  using  only  the 
bottom heater. Baking of cakes from the 
bottom  until  done  (moist  cakes  with 
fruit stuffi ng).

top and bottom heaters on

Set the knob in this position for co-

nventional  baking.  This  setting  is  ideal 
for  baking  cakes,  meat,  fi sh,  bread  and 
pizza  (it  is  necessary  to  preheat  the 
oven and use a baking tray) on one oven 

level.

top heater, bottom heater and fan 

are on.

This  knob  setting  is  most  suitable 

for  baking  cakes.  Convection  baking 

(recommended for baking).

When the    functions have been 

selected  but  the  temperature  knob  is 

set to zero only the fan will be on. With 

this function you can cool the dish or 

the oven chamber.

Switching  on  the  oven  is  indicated 

by  two  signal  lights,  R,  L,  turning  on. 

The  R  light  turned  on  means  the  oven 

is  working.  If  the  L  light  goes  out,  it 

means the oven has reached the set 

temperature. If a recipe recommends 

placing  dishes  in  a  warmed-up  oven, 

this should be not done before the L 

light  goes  out  for  the  fi rst  time.  When 

baking,  the  Llight  will  temporarily 

come  on  and  go  out  (to  maintain  the 

temperature inside the oven). The R sig-

nal  light  may  also  turn  on  at  the  knob 

position of “oven chamber lighting”.

use of the grill

The  grilling  process  operates 

through  infrared  rays  emitted  onto  the 

dish by the incandes cent grill heater. 

In  order  to  switch  on  the  grill  you 

need to:

 

Set the oven knob to the position 

marked grill 

    ,

 

Heat the oven for approx. 5 

minutes (with the oven door shut).

 

Insert a tray with a dish onto the 

appropri ate  cooking  level;  and  if  you 

are  grilling  on  the  grate  insert  a  tray 

for  dripping  on  the  level  immediately 

below (under the grate).

 

Close the oven door.

For grilling with the function grill 

and com 

bined grill the temperature 

must be set to 250ºC, but for the 

function fan and grill it must be set to a 

maximum of 190ºC.

Warning!

When  using  function  grill  it  is  rec-

ommended that the oven door is closed.

When  the  grill  is  in  use  accessible 

parts can become hot. 

It is best to keep children away from 

the oven.

b a K i N G  i N  t h e  OV e N – 

P raCt i Ca l  h i N t S

baking

 

we recommend using the baking 

trays which were provided with your 

cooker;

 

it is also possible to bake in cake 

tins  and  trays  bought  elsewhere  which 

should  be  put  on  the  drying  rack;  for 

baking  it  is  better  to  use  black  trays 

which conduct heat better and shorten 

the baking time;

 

shapes  and  trays  with  bright  or 

shiny surfaces are not recommended 

when  using  the  conventional  heating 

method  (top  and  bottom  heaters),  use 

of such tins can result in undercooking 

the base of cakes;

 

when using the ultra-fan function 

it is not necessary to initially heat up 

the oven chamber, for other types of 

heating  you  should  warm  up  the  oven 

chamber before the cake is inserted;

 

before  the  cake  is  taken  out  of 

the  oven,  check  if  it  is  ready  using  a 

wooden  stick  (if  the  cake  is  ready  the 

stick  should  come  out  dry  and  clean 

after being inserted into the cake);

 

after  switching  off  the  oven  it  is 

advisable  to  leave  the  cake  inside  for 

about 5 min.;

 

temperatures for baking with the 

ultra-fan function are usually around 

20 –  30  degrees  lower  than  in  normal 

baking (using top and bottom heaters);

 

the  baking  parameters  given 

in Table are approximate and can be 

corrected based on your own experience 

and cooking preferences;

 

if  information  given  in  recipe 

books  is  signifi cantly  different  from 

the values included in this instruction 

manual, please apply the instructions 

from the manual.

roasting meat

 

cook meat weighing over 1 kg in 

the oven, but smaller pieces should be 

cooked on the gas burners.

 

use heatproof ovenware for 

roasting,  with  handles  that  are  also 

resistant to high temperatures;

 

when roasting on the drying rack 

or  the  grate  we  recommend  that  you 

place a baking tray with a small amount 

of water on the lowest level of the oven;

 

it is advisable to turn the meat 

over  at  least  once  during  the  roasting 

time  and  during  roasting  you  should 

also baste the meat with its juices or 

with hot salty water – do not pour cold 

water over the meat.

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Kuppersberg SR 669 B?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"