Kuppersberg RC 6911 ANT - Инструкция по эксплуатации - Страница 70

Духовые шкафы Kuppersberg RC 6911 ANT - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 128
Загружаем инструкцию
background image

70

TECHNICAL PASSPORT

ENGLISH

Oven

CO O K I N G  G U I D E

Cooking functions vary between 

models. The tables provided show the 

key cooking times.

The times and temperatures shown 

in the chart are given as a guide. It 

is advisable to start with the lowest 

figures and increase as necessary.

for 45 cm ovens: Cooking times and 

temperatures are normally slightly less 

than for 60 cm ovens. Always use the 

lower end of the range given in the 

tables.

In general, the times shown on the 

Tables are calculated for placing food in 

a cold oven.

Recipes requiring the oven to be 

pre-heated will expressly mention this.

Some models come with a Rapid Pre-

heating function. This function reduces 

the cooking time in relation to the 

figures given in the Tables. When using 

this function, wait until the selected 

temperature has been reached before 

placing the food in the oven.

The shelf levels for cooking are as 

follows (from the bottom):

1: Low.

2: Medium.

3: High.

Levels 4 and 5 are suitable for 

grilling and toasting.

for 45 cm ovens: The most suitable 

level for cooking is always level 1. 

Levels 2 and 3 are suitable for grilling 

and toasting.

Place the food in the centre of the 

shelf or rack

for the most even result possible.

D E F RO S T I N G

When defrosting, remember:

 

Â

Food should be removed from its 

packaging and placed on the oven tray 

or on a dish.

 

Â

Defrost large cuts of meat or fish 

by placing them on the grid shelf with 

a tray underneath to collect any liquid.

 

Â

Meat  and  fish  do  not  need  to  be 

completely thawed before cooking. It 

is enough for the surface to be soft to 

enable it to be seasoned.

 

Â

Food should always be cooked 

after defrosting. 

 

Â

D o not re-freeze food once 

thawed.

The times shown in the chart* are a 

guideline.

The time needed for defrosting will 

depend on the ambient temperature, 

weight of the food and how deeply 

frozen it is.

Содержание

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Kuppersberg RC 6911 ANT?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"