Electrolux EOB 53001 R - Инструкция по эксплуатации - Страница 40

Духовые шкафы Electrolux EOB 53001 R - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 68
Загружаем инструкцию
background image

keep the food soft inside and crusty out-
side. It decreases the cooking time and
energy consumption to a minimum.

• Moisture can condense in the appliance

or on the glass doors. This is normal. Al-
ways stand back form the appliance
when you open the appliance door while
cooking. To decrease the condensation,
run the appliance for 10 minutes before
cooking.

• Wipe away moisture after every use of

the appliance.

• Do not put the objects directly on the ap-

pliance floor and do not cover the com-
ponents with aluminium foil when you
cook. This can change the baking results
and damage the enamel coating.

Baking cakes

• The best temperature for baking cakes is

between 150°C and 200°C.

• Preheat the oven for approximately 10

minutes before baking.

• Do not open the oven door before 3/4 of

the set cooking time is up.

• If you use two baking trays at the same

time, keep one level empty between
them.

Cooking meat and fish

• Do not cook meat with weight below 1

kg. Cooking too small quantities makes
the meat too dry.

• To keep the red meat well cooked out-

side and juicy inside set the temperature
between 200°C-250°C.

• For white meat, poultry and fish set the

temperature between 150°C-175°C.

• Use a dripping pan for very fatty food to

prevent the oven from stains that can be
permanent.

• Leave the meat for approximately 15 mi-

nutes before carving so that the juice
does not seep out.

• To prevent too much smoke in the oven

during roasting, add some water into the
dripping pan. To prevent the smoke con-
densation, add water each time after it
dries up.

Cooking times

Cooking times depend on the type of food,
its consistency, and volume.
Initially, monitor the performance when you
cook. Find the best settings (heat setting,
cooking time, etc.) for your cookware, rec-
ipes and quantities when you use this appli-
ance.

Baking and roasting table

CAKES

TYPE OF DISH

Conventional

cooking

Fan cooking

Cooking

time [min]

Notes

Level

Temp

[°C]

Level

Temp

[°C]

Whisked recip-
ies

2

170

2 (1

and 3)

160

45-60

In cake mould

Shortbread
dough

2

170

2 (1

and 3)

160

24-34

In cake mould

Butter-milk
cheese cake

1

170

2

160

60-80

In cake mould 26 cm

Apple cake (Ap-
ple pie)

1

170

2 (1

and 3)

160

100-120

2 cake moulds of 20 cm

on the wire shelf

Strudel

2

175

2

150

60-80

On baking tray

Jam-tart

2

170

2

160

30-40

In cake mould 26 cm

Fruit cake

2

170

2

155

60-70

In cake mould 26 cm

40 

electrolux

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Electrolux EOB 53001 R?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"