Electrolux EOB 31004 X - Инструкция по эксплуатации - Страница 14

Духовые шкафы Electrolux EOB 31004 X - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 60
Загружаем инструкцию
background image

 

electrolux

14

Keď vložíte do rúry súčasne dva plechy
s cestom alebo drobným pečivom,
musíte ich po uplynutí približne 2/3 času
pečenia navzájom zameniť a otočiť.

Pečenie mäsa:

Nepečte menšie kusy mäsa ako 1 kg.
Menšie kusy sa môžu pri pečení vysušiť.
T m avé   m ä s o,   k t o r é   m u s í   by ť   n a
vonkajšej strane silne prepečené, avšak
vo vnútri musí zostať len stredne alebo
mierne, sa musí piecť pri vyššej teplote
(200°C - 250°C).
Na druhej strane, biele mäso, hydina a
ryby vyžadujú nižšiu teplotu (150°C -
175°C). Suroviny na prípravu omáčky
alebo ochutenie výpeku pridajte na
začiatku pečenia iba v prípade, že je
doba prípravy krátka. Inak ich pridajte
až v poslednej polhodine.
Lyžicou je možné vyskúšať, či je mäso
upečené: pokiaľ nejde stlačiť, je úplne
prepečené. Hovädzie pečienky a filé,
ktoré majú zostať vo vnútri ružové,
musíte piecť kratšiu dobu pri vyššej
teplote.
Keď budete piecť mäso priamo na rošte
r ú r y,   v l o ž t e   p o d   ňu   p a n v i c u   n a
zachytenie šťavy.
Mäso nechajte aspoň 15 minút odstáť,
aby z neho nevytiekla šťava.
Aby sa obmedzilo hromadeniu dymu vo
vnútri rúr y, doporučujeme naliať do
panvice trochu vody. Aby ste predišli
vyzrážaniu vody, pridajte ju postupne v
niekoľkých dávkach. Pred podávaním na
s t ô l   m ô ž e t e   v   r ú r e   n a s t a v e n e j   n a
minimálnu teplotu ponechať taniere v
teple.

Pozor!
Nezakrývajte rúru hliníkovou
fóliou a panvicu ani plech
nedávajte na dno, inak sa
n a h r o m a d í   t e p l o ,   k t o r é
poškodí smalt rúry.

Doby prípravy jedla

Doba pečenia sa líši v závislosti od
rozdielnych zložení, prísad a množstiev
tekutín v jednotlivých pokrmoch.
Poznamenajte si nastavenie pri vašich
prvých pokusoch pri pečení, aby ste
z í s k a l i   s k ú s e n o s t i   p r e   n e s k o r š i u
prípravu rovnakých jedál.
Hodnoty uvedené v tabuľkách tak
budete môcť pozmeniť na základe
vlastných skúseností.

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Electrolux EOB 31004 X?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"