Духовые шкафы De Dietrich DME 795 W - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

4/USING YOUR APPLIANCE
• GRILL FUNCTIONS
This function is used for cooking and browning foods such as gratin dishes and meats.
It may be used before or after cooking, according to the recipe.
Warning:
Accessible areas may become hot when the grill is used. Children should be kept
away.
If the appliance is operating in combined mode, we recommend that children be supervised
by adults when using the oven due to the high temperatures.
When using the grill, you must protect your hands when taking out dishes and use
containers made from heatproof materials such as flameproof glass or china.
There are 2 grill levels:
HIGH GRILL
and
LOW GRILL
.
As a rule, you should use
HIGH GRILL
to grill meat and fish and
LOW GRILL
in microwave + grill
function for gratin dishes and browning more delicate dishes.
Use the accessories (grill or drip tray) at level 1, 2 or 3, depending on the height of the container
or the food.
Programming the GRILL function
Display
Press
OK
then
+/-
, in order to select the GRILL cooking mode at
the level of your choice, the
GRILL
icon flashes.
Confirm the function by pressing
OK
. The
GRILL
icon remains lit
and the time digits blink.
Press
+/-
to set the required cooking time.
Confirm by pressing
OK
, the lamp lights up, the oven starts.
Comment:
You can change the time whenever you want by pressing +/–.
• GUIDE TO COOKING USING THE GRILL FUNCTION
Cooking using the
HIGH GRILL.
function. Place the food item on the grill + drip tray (to recover
the juices) and insert at level 3. Turn the food halfway through cooking.
Food
Quantity
Time
Andouillettes, blood sausage, sausages
(pierce with a fork)
4 to 6 units
22 - 30 min
Pork chops
4 units
27 - 32 min
Lamb cutlets
4 units
15 - 17 min
Rib roast
800 g
23 - 25 min
Side bacon
4 to 6 slices
18 - 25 min
60
EN
Характеристики
Остались вопросы?Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)