Духовые шкафы De Dietrich DME 795 W - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

EN
4/USING YOUR APPLIANCE
55
Fish
This function is used for cooking fish weighing between 100 g and 1,000 g. All types
of fish are suitable for microwave cooking. Simply ensure that the fish chosen is
fresh.
The food is cooked using the microwave function.
You may cook the fish whole (if so, score the thickest part), in slices or in fillets.
Arrange the fish in a round or oval dish, suitable for the microwave, add 2 to 3
tablespoons of water, lemon juice or white wine and cover with the dish lid or cling
film, season when cooked.
Place the dish on the glass revolving plate.
Poultry
This function is used for cooking and browning a whole chicken or chicken pieces
(thighs) weighing between 500 g and 2,000 g.
Chicken is cooked using the combined microwave + fan cooking function and/or
grill.
Use a microwave-safe and heatproof dish , preferably made of earthenware (less
splashing than with glass). The chicken thighs may be placed directly on the glass
drip tray.
Before cooking; pierce the skin to avoid spitting.
Rub oil, salt and pepper on the chicken, dust it with spices if desired.
Whole chicken: place the dish on the grill at level 1.
Chicken thighs: Up to 900 g, insert the drip tray at level 2.
When cooked, let the chicken stand for 5 minutes in the oven before eating.
Potato
au gratin
This function is used for cooking and browning potato gratin weighing between 500
g and 2,000 g.
The food is cooked using the combined microwave + grill function.
Use a microwave-safe and heatproof gratin dish.
Preparation:
Grease the gratin dish, arrange half of the peeled potatoes cut into
fine round slices. Scatter half of the cheese on top. Add the remaining potatoes and
cover with the remaining cheese. Mix together the cream, milk and egg and season.
Pour the mixture on the potatoes.
Place the dish on the glass revolving plate.
When cooked, leave to stand for 5 to 10 minutes.
0.5 kg
0.75 kg
1 kg
1.5 kg
2 kg
Potatoes
300 g
450 g
600 g
900 g
1200 g
Sour cream
50 g
75 g
100 g
150 g
200 g
Milk
50 g
75 g
150g
250 g
300 g
Eggs
1 1 1 2 2
Gruyère cheese
50 g
75 g
100 g
100 g
150 g
Salt, pepper, nutmeg
yes yes yes yes yes
Характеристики
Остались вопросы?Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)