Духовые шкафы Asko OP8693S - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

34
BOT TOM HEATER AND FAN
This is used for baking leavened but low-rising pastry and
for preserving fruit and vegetables. Use the second guide
from the bottom and a rather shallow baking tray to allow
the hot air to circulate across the upper side of the dish.
2
PRESERVATION
Prepare the food to be preser ved and jars as usual. Use jars with a rubber sealing ring and a glass cover. Do not use jars
with threaded or metal caps or metal tins. Make sure the jars are of equal size,
fi
lled with the same contents, and tightly
sealed.
Pour 1 litre of hot water into the deep tray
(
approx. 70°C
)
and place 6 1-litre jars into the tray. Place the tray into the oven
on the second guide.
During preser vation, obser ve the food and cook until the liquid in the jars star ts to simmer
–
when bubbles appear in the
fi
rst jar.
Type of food
Guide
(from the bot-
tom)
Temperature
(°C)
Cooking time
(min)
Temperature
at the start of
simmering
Resting time in
the oven
(min)
FRUIT
Strawberries
(
6×1 l
)
2
180
40-60
switch off
20-30
Stone fruits
(
6×1 l
)
2
180
40-60
switch off
20-30
Fruit mush
(
6×1 l
)
2
180
40-60
switch off
20-30
VEGETABLE
Pickled gherkins
(
6×1 l
)
2
180
40-60
switch off
20-30
Beans/carrots
(
6×1 l
)
2
180
40-60
120 °C,
60 min
20-30
Характеристики
Остались вопросы?Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)