Духовые шкафы Asko OP8693S - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

24
Baking pastry
Only use one level and dark baking sheets or trays. In
light-coloured baking sheets or trays, the browning of
the pastr y will be poorer, as such equipment will re
fl
ect
the heat.Always place the baking trays on the grid. If you
are using the supplied baking sheet, remove the grid.
Cooking time will be shor ter if the oven is preheated.
Type of food
Guide
(from the bottom)
Temperature
(°C)
Cooking time
(min)
PASTRY
Vegetable soufflé
2
190-210
35-45
Sweet soufflé
2
170-190
40-50
Bread rolls *
3
190-210
20-30
White bread, 1 kg *
3
220
10-15
180-190
30-40
Buckwheat bread, 1 kg *
3
180-190
50-60
Whole grain bread, 1 kg *
3
180-190
50-60
Rye bread, 1 kg *
3
180-190
50-60
Spelt bread, 1 kg *
3
180-190
50-60
Walnut cake
2
170-180
50-60
Sponge cake *
2
160-170
30-40
Small pastries made with
yeast dough
3
200-210
20-30
Cabbage pirozhki *
3
190-200
25-35
Fruitcake
2
130-150
80-100
Meringue cookies
3
80-90
110-130
Jelly-filled rolls
(
Buchtel
)
3
170-180
30-40
Tip
Use
Is the cake done?
• Pierce the cake at the top with a wooden toothpick or skewer. If there are no traces on the
pick or the skewer when pulled out, the cake is done.
Did the cake collapse?
• Check the recipe.
• Next time, use less liquid.
• Note the mixing time when using small mixers, blenders etc.
The cake is too light at the
bottom?
• Use a dark-coloured baking sheet or tray.
• Place the baking sheet one guide lower and switch on the lower heater towards the end of
the cooking progress.
Cake with moist stuffing is
underdone?
• Increase temperature and extend baking time.
Do not inser t the deep baking tray into the
fi
rst guide.
Характеристики
Остались вопросы?Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)