Philips HR1652 - Инструкция по эксплуатации - Страница 15

Блендеры Philips HR1652 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 124
Загружаем инструкцию
background image

 1 

 Сложете продуктите в каната.

Вижте таблицата за препоръчителните количества и времена за обработка.

количества и времена за обработка

Продукти

Количество за 

пасиране

Време

Скорост

Плодове и зеленчуци

100-200 г

30 сек.

Турбо

Бебешки храни, супи и 

сосове

100-400 мл

60 сек.

15-20

Тесто

100-500 мл

60 сек.

15-20

Шейкове и коктейли

100-1000 мл

60 сек.

15-20

 2 

 Сглобете оста на пасатора към задвижващия блок (с щракване) (фиг. 2).

 3 

 Включете щепсела в контакта.

 4 

 Потопете предпазителя на ножа изцяло в продуктите.

 5 

 Натиснете бутона за вкл./изкл. или бутона “турбо”, за да включите уреда (фиг. 3).

 -

Когато използвате бутона за вкл./изкл., можете да регулирате скоростта с пръстена за 

избор на скорост. Колкото по-висока е скоростта, толкова по-кратко е времето за 

обработка.

 -

Пръстенът за избор на скорост има настройки от 1 (ниска скорост) до 20 (висока 

скорост).

 -

Когато използвате бутона за турбо скорост, уредът работи на максимална скорост. В този 

случай нямате възможността да регулирате скоростта с пръстена за скорост.

 6 

 Движете уреда бавно нагоре-надолу и с кръгови движения, за да размесите продуктите.

средна кълцаща приставка (само за Hr1652)

Кълцащата приставка е предназначена за кълцане на продукти като орехи, месо, лук, твърдо 

сирене, варени яйца, чесън, подправки, сухар и др. Средната кълцаща приставка е снабдена с 

режещ блок с прави ножове и режещ блок за разтрошаване на лед с назъбени ножове. За 

всички продукти, посочени в таблицата по-долу, трябва да се използва режещият блок с прави 

ножове. Режещият блок за разтрошаване на лед с назъбени ножове трябва да се използва 

само за трошене на кубчета лед. 

Бъдете много внимателни при боравенето с режещите блокове, тъй като ножовете са 

много остри. Бъдете особено внимателни когато сваляте режещия блок от купата на 

кълцащата приставка, когато изсипвате купата на кълцащата приставка, както и при 

почистване.

Внимание: Не обработвайте повече от 1 порция без прекъсване. Оставете уреда да се 

охлади за 5 минути, преди да продължите работата.

Български

15

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Philips HR1652?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"