Блендеры Philips HR1652 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

količina sestavin in čas obdelave za srednji sekljalnik (samo Hr1652)
Sestavine
Količina sestavin za
sekljanje
Čas
Hitrost
Čebula in jajca
200 g
5 x 1sekundo
1-5
Meso
200 g
10 sekund
turbo
Zelišča
30 g
10 x 1sekundo
10-15
Orehi in mandlji
200 g
30 sekund
turbo
Suh kruh
80 g
30 sekund
turbo
Parmezan
200 g
20 sekund
turbo
Temna čokolada
100 g
20 sekund
turbo
3
Na posodo za sekljanje namestite pokrov sekljalnika (Sl. 5).
4
Na pokrov sekljalnika pritrdite motorno enoto (“klik”) (Sl. 6).
5
Vtikač vtaknite v omrežno vtičnico.
6
Če aparat želite vklopiti, pritisnite gumb za vklop/izklop ali gumb za turbo hitrost.
Opomba: Če se sestavine primejo na steno posode sekljalnika, izključite aparat in sestavine z lopatico ali
z nekaj tekočine odstranite s stene (na primer če pripravljate pesto).
Metlica (samo HR1651)
Metlica je namenjena stepanju smetane, beljakov, sladic, itd.
Pozor: Neprekinjeno ne obdelujte več kot ene porcije. Pred nadaljevanjem obdelave počakajte 5
minut, da se aparat ohladi.
1
Metlico pritrdite na nastavek (“klik”) (Sl. 7).
2
Sestavine dajte v skledo.
Priporočeno količino in čas obdelave si oglejte v spodnji tabeli.
količina sestavin in čas obdelave za stepanje
Sestavine
Količina za stepanje
Čas
Smetana
250 ml
70–90 s
Beljak
4 jajca
120 sekund
Namig: Če želite obdelati manjšo količino, vrč za boljši rezultat rahlo nagnite (Sl. 8).
Namig: Pri stepanju smetane uporabite vrč, da preprečite škropljenje.
Namig: Pri stepanju beljakov za boljše rezultate uporabite veliko skledo.
Namig: Da bi preprečili škropljenje, začnite z nizko hitrostjo in po približno 1 minuti nadaljujte z višjo
hitrostjo.
Opomba: Metlice ne uporabljajte za pripravo testa ali zmesi ta torte.
sLovenšČina
100
Содержание
- 85 Положите ингредиенты в стакан.; количество продуктов и время приготовления; Ингредиенты; измельчитель среднего размера (только для модели Hr1652)
- 87 Отсоединение венчика для взбивания; Подключите прибор к электросети.
- 88 “Очистка” и таблицу по уходу за прибором).; Отсоединение вспенивателя молока; Чтобы снять конусные насадки вспенивателя молока, потяните их из; Заказ принадлежностей; Принадлежность
- 89 Вопрос; рецепт; Охладите мед в холодильнике в течение нескольких часов.












