Philips HR1652 - Инструкция по эксплуатации - Страница 100

Блендеры Philips HR1652 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 124
Загружаем инструкцию
background image

količina sestavin in čas obdelave za srednji sekljalnik (samo Hr1652)

Sestavine

Količina sestavin za 

sekljanje

Čas

Hitrost

Čebula in jajca

200 g

5 x 1sekundo

1-5

Meso

200 g

10 sekund

turbo

Zelišča

30 g

10 x 1sekundo

10-15

Orehi in mandlji

200 g

30 sekund

turbo

Suh kruh

80 g

30 sekund

turbo

Parmezan

200 g

20 sekund

turbo

Temna čokolada

100 g

20 sekund

turbo

 3 

 Na posodo za sekljanje namestite pokrov sekljalnika (Sl. 5).

 4 

 Na pokrov sekljalnika pritrdite motorno enoto (“klik”) (Sl. 6).

 5 

 Vtikač vtaknite v omrežno vtičnico.

 6 

 Če aparat želite vklopiti, pritisnite gumb za vklop/izklop ali gumb za turbo hitrost. 

Opomba: Če se sestavine primejo na steno posode sekljalnika, izključite aparat in sestavine z lopatico ali 

z nekaj tekočine odstranite s stene (na primer če pripravljate pesto).

Metlica (samo HR1651)

Metlica je namenjena stepanju smetane, beljakov, sladic, itd.

Pozor: Neprekinjeno ne obdelujte več kot ene porcije. Pred nadaljevanjem obdelave počakajte 5 

minut, da se aparat ohladi.

 1 

 Metlico pritrdite na nastavek (“klik”) (Sl. 7).

 2 

 Sestavine dajte v skledo.

Priporočeno količino in čas obdelave si oglejte v spodnji tabeli.

količina sestavin in čas obdelave za stepanje

Sestavine

Količina za stepanje

Čas

Smetana

250 ml

70–90 s

Beljak

4 jajca

120 sekund

Namig: Če želite obdelati manjšo količino, vrč za boljši rezultat rahlo nagnite (Sl. 8).
Namig: Pri stepanju smetane uporabite vrč, da preprečite škropljenje.
Namig: Pri stepanju beljakov za boljše rezultate uporabite veliko skledo.
Namig: Da bi preprečili škropljenje, začnite z nizko hitrostjo in po približno 1 minuti nadaljujte z višjo 

hitrostjo.
Opomba: Metlice ne uporabljajte za pripravo testa ali zmesi ta torte.

sLovenšČina

100

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Philips HR1652?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"