Bosch MMB65G0M - Инструкция по эксплуатации - Страница 135

Блендеры Bosch MMB65G0M - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 206
Загружаем инструкцию
background image

135

Tarifler

tr

Üzümlü koyu kıvamlı 

 

içecek

250 g yeşil üzüm

25 g taze ıspanak

100 g dondurulmuş muz parçaları

200 ml soğuk yeşil çay (çocuklar için 

uygundur)

 

■ Çayın bir kısmını mikser kabına 

doldurunuz.

 

■ Üzümleri, ıspanağı ve muz parçalarını 

koyu kıvamlı içecek ünitesine doldurunuz 

ve üzerine geri kalan çayı doldurunuz.

 

■ Hızlı seçme tuşunu 

U

 tetikleyiniz.

veya

 

■ Koyu kıvamlı içecek hazır oluncaya 

kadar en yüksek devir sayısı ile 

karıştırınız.

Kırmızı puding

400 g meyve (çekirdeksiz vişne,

ahududu, Frenk üzümü, çilek,

böğürtlen)

100 ml vişne suyu

100 ml kırmızı şarap

80 g şeker

1 paket vanilya şekeri

2 çorba kaşığı limon suyu

1 bıçak ucu karanfil (öğütülmüş)

1 tutam tarçın (öğütülmüş)

8 tabaka jelatin

 

■ Jelatinleri soğuk suda yaklaşık 10 dakika 

yumuşatınız.

 

■ Bütün malzemeleri (jelatin hariç) 

kaynatınız.

 

■ Jelatini sıkınız (eziniz) ve mikrodalga 

fırında eritiniz; kaynatmayınız!

 

■ Sıcak meyveleri ve jelatini düşük devir 

sayısı ile yakl. 1 dakika karıştırınız.

 

■ Pudingi soğuk su ile çalkanmış kaselere 

doldurunuz ve soğuk bir yerde bekletiniz.

Mikser kabında azami 500 ml sıcak sıvı 

işlenmelidir!
Yararlı bilgi:

 Kırmızı puding, çırpılmış krema 

veya vanilya sosu ile yenilirse daha lezzetli 

olur.

Fesleğen ezmeli sos

10 g çam fıstığı

3 g sarmısak

5 g kaşığı tuz

40 g Parma peyniri

10 g taze fesleğen

70 g zeytin yağı

 

■ Çam fıstığını, sarımsağı, tuzu ve Parma 

peynirini cam kabın içine doldurunuz ve 

bıçak mesnedi ile kapatınız.

 

■ 15 saniye boyunca 

Q

 kademesinde 

ufalayınız.

 

■ Fesleğen ve zeytinyağı ilave ediniz ve 

tüm malzemeleri 10 saniye boyunca 

Q

 kademesinde karıştırınız.

Kabak çorbası

600 g sarı etli (bal) kabak

200 g patates

1 l sebze suyu

2 soğan

2 diş sarımsak

Öğütülmüş karabiber ve tuz

30 g tereyağı

2 çorba kaşığı sızma zeytinyağı

5-6 yaprak fesleğen

2-3 yaprak ada çayı

1 dal maydanoz

1 dal kekik

1 dal mercanköşk

¼ çay kaşığı öğütülmüş tarçın

Zevkinize göre rendelenmiş parmesan 

peyniri

 

■ Kabağı dilimler halinde kesiniz, kabu-

ğunu ve çekirdeklerini temizleyiniz. 

Kabağı küçük parçalar halinde kesiniz.

 

■ Patateslerin kabuğunu soyunuz ve onları 

da küçük parçalar halinde kesiniz.

 

■ Soğanların kabuğunu soyunuz, küçük 

parçalar halinde doğrayınız ve bir tava 

içinde tereyağı, zeytinyağı ve doğranmış 

sarımsak ile yavaşça kızartınız.

 

■ Kabak ve patates parçalarını ilave edip 

karıştırınız ve yumuşayıncaya kadar 

pişiriniz. Yavaş yavaş sebze suyunu ilave 

ediniz ve bir demet halinde bağlanmış 

otsu baharatları ilave ediniz.

 

■ Yaklaşık 25-30 dakika hafif ateşte 

pişmeye bırakınız ve ihtiyaca göre sebze 

suyu ilave ediniz.

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Bosch MMB65G0M?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"