Блендеры Bosch MMB43G2B - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

20
Recipes
en
Sportsman’s cocktail
–
2-3 oranges (ca 600 g)
–
1-2 lemons (ca 150 g)
–
½-1 tbs. sugar or honey
–
¼ I apple juice
–
¼ l mineral water
–
Ice cube as required
■ Peel the oranges and apples, cut into
pieces
■ Put all ingredients (except the apple juice
and mineral water) in the blender jug.
■ Press quick-selection button
U
.
or
■ Blend for 1 minute at maximum speed.
■ Add the apple juice and mineral water
■ Blend briefly until the drink is frothy.
■ Pour the cocktail into glasses and serve
as required with ice cubes
Green smoothie
–
1 green apple (ca. 100 g)
–
Juice of one lemon
(approx. 20 g)
–
20 g kale
–
10 g celery
–
10 g coriander leaves
–
10 g linseeds
–
1 g ground cinnamon
–
250 g cooled water
■ Cut apple, celery and kale into pieces.
■ Put a little of the water in the blender jug.
■ Put all solid ingredients in the smoothie
insert and top up with water.
■ Press quick-selection button
U
.
or
■ Blend for 60 seconds on setting
Q
.
Tip:
This recipe will work even without the
smoothie insert.
Grape smoothie
–
250 g green grapes
–
25 g baby spinach
–
100 g frozen banana
pieces
–
200 ml cold green tea
(suitable for children)
■ Put a little of the tea in the blender jug.
■ Put grapes, spinach and banana pieces
in the smoothie insert and top up with the
remaining tea.
■ Press quick-selection button
U
.
or
■ Blend at maximum speed until the
smoothie is ready.
Red fruit pudding
–
400 g fruit (pitted sour cherries,
raspberries, black/red currants,
strawberries, blackberries)
–
100 ml sour cherry juice
–
100 ml red wine
–
80 g sugar
–
1 packet of vanilla sugar
–
2 tbs. lemon juice
–
1 pinch of cloves (ground)
–
1 pinch of cinnamon (ground)
–
8 gelatine leaves
■ Soak the gelatine in cold water for
approx. 10 minutes
■ Bring all the ingredients (except the
gelatine) to the boil
■ Dry the gelatine and melt in the micro-
wave, but do not cook
■ Blend the hot fruit and gelatine at
medium speed for approx. 1 minute.
■ Pour the red fruit pudding into small
bowls rinsed out with cold water and
refrigerate
Do not process more than 500 ml of hot
liquid in the blender jug!
Tip:
Red fruit pudding tastes good with
whipped cream or vanilla sauce.
Содержание
- 157 Не исключена опасность травмирования!
- 158 Системы безопасности; Блокировка включения; Kомплектный обзор; Содержание
- 159 Эксплуатация; Подготовка
- 160 Добавление ингредиентов
- 161 После работы; Универсальный измельчитель
- 162 Чистка и уход
- 163 Рецепты
- 165 Соус «песто» из базилика; Тыквенный суп
- 166 Суп с морковью; Утилизация