Miele KWT 2672 - Инструкция по эксплуатации - Страница 74

Винные шкафы Miele KWT 2672 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 100
Загружаем инструкцию
background image

The ideal temperature and humidity

74

Wine keeps on maturing depending on
the surrounding conditions. The length
of time for which wine can be kept in
good condition will therefore depend
not only on the temperature but also on
the air quality.

The wine conditioning unit with its con-
stant ideal temperature, increased air
humidity and odour free atmosphere of-
fers the perfect conditions for storing
your wine.

It also guarantees a vibration-free envir-
onment (in contrast to a refrigerator) so
that the maturing process is not dis-
turbed.

The optimum temperature

Wine can be stored at a temperature
between 6 and 18 °C. If you are storing
white and red wines together, select a
temperature between 12 and 14 °C.
This is suitable for both white and red
wines. Red wine should be taken out of
the wine conditioning unit and opened
at least two hours before drinking to al-
low it to breathe and develop its aroma.

At too high a temperature (over 22 °C)
wine matures too quickly, which pre-
vents the aromas from developing fur-
ther. Wine cannot mature fully at too
low a temperature (below 5 °C).

Fluctuations in temperature put wine
under stress and interrupt the maturing
process. It is therefore very important to
maintain a constant temperature.

Type of wine

Recommended
drinking
temperature*

Light, fruity reds:

+14 °C to +16 °C

Full-bodied reds:

+18 °C

Rosé wines:

+8 °C to +10 °C

Delicate, aromatic
whites:

+8 °C to +12 °C

Full-bodied or 
sweet whites:

+12 °C to +14 °C

Champagne,
sparkling white
wines, Prosecco:

+6 °C to +10 °C

* Store the wine 1 or 2 °C cooler than
the recommended drinking temperature
as it warms up a little when poured into
the glass.

Tip: 

Full-bodied reds should be opened

for 2-3 hours before drinking to allow
the wine to breathe and develop its
aroma.

Tip: 

We recommend removing the oxy-

gen from opened bottles of wine to
avoid loss of aroma and taste, as well
as spoiling. Special devices (a wine
pump with bottle stopper, for example)
create a vacuum by extracting the air.

Isolator plates for thermal separation

The wine conditioning unit has 2 fixed
isolator plates that divide the interior
cabinet into 3 zones, which can be con-
ditioned in different ways. This means
that you can store up to 3 different
types of wine at the same time – for ex-
ample, red wine, white wine and cham-
pagne.

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Miele KWT 2672?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"