Gaggenau RW 496-250 - Инструкция по эксплуатации - Страница 36

Винные шкафы Gaggenau RW 496-250 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 42
Загружаем инструкцию
background image

Hard - chromed cooking 
surface

See Teppan Yaki.

Heating element

This is inser ted into the socket 
inside the Gaggenau oven for 
focussed heating of the baking 
stone or gastronorm roaster.

Hot air

See Steaming.

Humidity control

For calibrated control of humid ­
ity in cooling appliances or 
wine storage and temperature 
control cabinets.

Refrigerators:  A  regulator 
e n s u r i n g   natural  humidit y  is 
retained  in  refrigerators  auto ­
matically.  This  creates  ideal 
storage conditions, par ticularly 
for fruit and vegetables, salad 
and fresh herbs. The appear­
ance, taste, vitamins and nutri ­
ents are retained for much 
longer.

Wine storage and tempe r-
ature control cabinets:
 The 
defrost function of state ­ of­the ­
ar t refrigerators reduces humid­
ity in the interior. By switching 
on the ventilator, humidity can 
be retained in the appliance so 
that dr ying out is avoided.

Humidor

E xpensive cigars can be stored 
and matured here at the right 
humidity and ambient tempera ­
ture. The solid, hand ­ crafted 
body is made from finely­ coordi­
nated exquisite wood to match 
the interior of the wine cabinet 
and holds up to 50 cigars. The 
sophisticated humidity element 

in the interior, coupled with the 
storage of the humidor in the 
temperate red wine compar t­
ment, enable an optimum, con ­
stant climate to be maintained.

I

Ice and water dispenser

This dispenser for ice cubes, 
crushed ice and chilled water, 
can be removed while the door 
is closed. Glasses, large jugs 
or spor ts bot tles can be filled 
up via the water dispenser. 
The integrated ice dispenser is 
located in the freezer compar t­
ment. These appliances require 
a fixed inlet water connection.

Induction cooktops

Induction is a method of heat 
transfer that makes optimum use 
of energy. Induction involves a 
precise and responsive power 
deliver y via a magnetic field, 
and also speeds up cooking 
times – just like gas. Since the 
induction method means that 
only the bottom of the pot is 
heated, there is no loss of un ­
used heat. Compared to glass 
ceramic cooktops, induction 
cooktops hardly heat up at all, 
so that spilled food and liquid 
hardly ever burn. Pots and pans 
of all shapes and sizes are suit­
able for use on a cooking zone – 
the system automatically de ­
tects the diameter of the pot’s 
base and only heats the appro ­
priate area. Once the pot is 
removed, the zone doesn’t emit 
any more energy until the nex t 
pot is placed on it. The booster 
function provides more power – 
raising the energy delivered to 
a cooking zone by 50 % for a 
brief period. Pots and pans 
which are suitable for induction 

cooking can be identified either 
by their labelling or by the fact 
that a magnet placed on the 
pan‘s base sticks to the base.

Induction wok

With the must­have wok ring and 
wok pan accessories, your induc ­
tion cooktop is transformed into 
an induction wok. It is so power­
ful, it is considered to be the 
electric equivalent of the gas 
wok. The heat is concentrated in 
the middle of the wok and is 
ideal for stir fr ying in the classic 
Asian style.

Infrared grill

The grill temperature of a micro ­
wave with infrared grill can be 
chosen individually for the meal 
you want to prepare; it’s also 
ideal for “au gratin” dishes and 
meals that require browning. 
The selected temperature or grill 
mode is visible on the display.

Info - Light

In fully integrated dishwashers, 
a red dot of light projected on to 
the ground indicates that a rinse 
programme is in operation. The 
tiny red light disappears when 
the programme ends. This helps 
to prevent the unintentional and 
premature opening of ver y quiet 
dishwashers.

Innowave

This sophisticated feature, 
which is also known as inver ter 
technology, of fers microwave 
power set tings with variable 
energy outputs. Compared to 
conventional appliances, it 
is a much more gentle way of 
preparing food as users can 
choose between high, medium 
and low power settings. This 
means fast and consistent 

Humidor.

 Here you can store and mature expensive cigars  

at the right humidity and ambient temperature.

Induction wok.

 Use the wok ring 

and wok pan special accessories 
to transform your induction 
cooktop into an induction wok 
zone.

Grinding gear

Freshly­ ground coffee beans are 
a prerequisite for tasty coffee or 
espresso. The full coffee aroma 
develops  through  the  high ­ qual ­
ity conical grinding gear. You 
can choose bet ween six grind ­
ing levels – from fine to rough – 
depending on the user’s indi ­
vidual preferences.

Grease filter in front of hot 
air fan

The fumes which occur during 
baking and fr ying are caught by 
a removable grease filter, which 
can be cleaned simply and easi ­
ly in the dishwasher. For ovens 
with the pyroly tic system, no 
filter is necessar y since dir t in 
the area around the hot air fan 
can be removed by pyrolysis.

Grease filter saturation 
indicator

A signal on the control panel 
reminds you that the grease fil ­
ter needs to be cleaned. Soiled 
filters are not as effective and 
increase the noise level of the 
hood.

Ground coffee portioning

The strength of coffee can be 
set individually from “ver y mild” 
all the way up to “ex tra strong” 
(coffee quantity between 7 and 
14 g). The setting is indicated in 
the function display.

H

Halogen lighting

For ex tra bright, clear light in 
the oven interior. Each phase 
during the baking, roasting or 
steaming procedure can be 
monitored using glare ­free light.

Ice and water dispenser.

 Glasses 

and large jugs can be filled up 
with ice cubes, crushed ice or 
cooled drinking water while the 
door is closed.

results when both cooking and 
thawing. Since the heat pen ­
etrates gently, food which is 
overcooked at the top or on the 
edges will become a thing of 
the past – no more half­ cooked 
food which is still frozen in 
the middle. In fact, your food 
will both look and taste better.

Intensive mode

Three power settings and an 
intensive mode can be activated 
via  individual  control  but tons 
on the  ventilation  appliances. 
Depending  on  the  par ticular 
model and setting, the intensive 
mode automatically rever ts to 
the previously selected power 
set ting af ter three, five or ten 
minutes of operation.

Interior light

A bright white light evenly illu ­
minates the interior from above, 
meaning that users have a 
better view of the appliance’s 
contents.

Interiors for wine cabinets

Bottle trays in beech and 
aluminium:
 The untreated 
beech  ensures  that  no  aroma 
transfer  can  occur.  The  wood 
is rounded  of f  to  protect  the 
labels.

Interior sets: There are two 
highly practical feature sets for 
the RW 496 to suit your indi ­
vidual preferences: the space ­
saving set for ma ximising wine 
storage capacity or the set for 
presenting fine wines in the 
manner they deser ve – such as 
behind glass doors. The set for 
ma ximising wine storage capa c ­
ity contains trays made from 
aluminium and untreated beech. 

177

176

Mag_2009_s168_188_INT_XML_081218.indd   176-177

09.02.2009   21:38:01 Uhr

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Gaggenau RW 496-250?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"