Gaggenau RW 496-250 - Инструкция по эксплуатации - Страница 35

Винные шкафы Gaggenau RW 496-250 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 42
Загружаем инструкцию
background image

Fresh cooling close to 0 °C

Creates storage conditions for 
fresh food similar to a profes ­
sional cold storage house. The 
temperature in the fresh cooling 
zone is kept consistently at just 
above 0 °C. Unwanted decom ­
position processes are slowed 
down, food is kept fresh for an 
average of twice as long as in 
conventional cooling systems, 
and there is no danger of food 
being spoiled through over­
cooling.

Fridge -freezer combination 

Bottom freezer : A classic 
American design with the freez­
er compar tment at the bottom, 
giving optimal access to the 
wide storage area which is ideal 
for cooling bulky items, such as 
large ser ving platters or a whole 
salmon.

Side - by-side combination: 
A classic American design with 
the refrigerator and freezer 
sections positioned side ­by­side. 
Items that are needed on a reg ­
ular basis can be stored within 
easy reach in either compar t­
ment.

Fr ying sensor

The fr ying sensor function lets 
you  make  fried  food  that  is 
healthier and uniquely delicious. 
This is because the fr ying sen ­
sor ensures that the tempera­
ture remains constant – ena­
bling the food to be browned 
evenly on all sides.  At the same 
time, the constant temperature 
prevents the pan from overheat­
ing. This saves energy and is 
healthy because no fumes are 
produced and the fat doesn’t 
burn. Once a par ticular cooking 
zone  has  been  selected,  the 
fr ying  sensor  function  is  acti ­
vated  by  touching  the  graphic 
thermometer  symbol  on  the 

cooktop.  As  soon  as  the  ideal 
temperature  has  been  reached 
for  star ting  to  fr y,  there  is  an 
audible  signal.  Apar t  from  the 
pre ­ set  fr ying  level  “min”,  three 
other  levels  can  be  chosen  – 
“med”,  “med+”  and  “ma x”  de ­
pending on the type of food you 
want to fr y.

Fully automatic rinse 
 programme

Whenever the coffee machine 
is switched on or off, all water 
pipes – including the coffee 
dispenser – are rinsed. A big 
plus for both hygiene and a full ­
bodied coffee taste.

Function display 30 0 series 
ovens 

All functions and the time are 
shown clearly on the display 
screen of the 30 0 series ovens. 
The digital clock can also be 
used as a shor t­term timer, 
irrespective of the function set 
for the appliance. The timer 
functions allow both the length 
of the cooking process and the 
time at which the oven is to be 
switched off to be programmed 
up to 24 hours in advance.

G

Gaggenau enamel

Practically nothing sticks to this 
special blue enamel sur face. 
A simple wipe with a wet sponge 
and a little washing ­ up liquid 
generally suffices for cleaning 
after using the oven. Thanks to 
their Gaggenau enamel sur face, 
the grill pan and oven tray can 
also be cleaned easily in the 
dishwasher.

Gastronorm

The Gastronorm system pro ­
vides the basis for cookware in 
the professional kitchen. It ena­
bles a smooth continuum from 
the preparation and cooking 
stages right through to ser ving 
at the table and storage. The 
Gastronorm elements from 
Gaggenau have been designed 
to match our cooktops, our 
steam and Combi ­ steam ovens, 
and the pull ­ out system of our 
ovens. Fur thermore, the Gastro ­
norm sink represents yet an ­
other valuable addition to the 
process chain.

Gastronorm cooking inserts: 
These high ­walled, sturdy con ­
tainers made from hygienic stain­
less steel are ideal for cooking 
in steam and equally practical 
for storage in the refrigerator or 
ser ving at the table. They are 
dishwasher­ proof and easy to 
clean. For cooking several meals 
simultaneously, the cooking in ­
ser ts for steam or Combi ­ steam 
ovens in the GN ⅔ format can 
be combined as required with 
smaller inser ts that are available 
as special accessories in the 
GN ⅓ format with volumes of 
approx. 1.5 litres. For practical 
food preparation, the inser ts fit 
snugly into any Gastronorm sink.

Gastronorm roaster: For sear­
ing and braising in Gaggenau 
ovens with the roasting function 
and on induction cooktops. The 
top and bot tom par ts of the 
Gastronorm roaster in the GN ⅔ 
format can also be used inde ­
pendently of one another. The 
multi ­ layered material ensures 
even heat distribution and is 
easy to clean thanks to the non ­
stick coating.

Gastronorm sink: For prepar­
ing food in the sink with Gastro ­
norm cooking inser ts without 
any additional transferring of 
sensitive foodstuffs. The stand ­
ardised cooking inser ts turn the 
sink into a flexible preparation 
area. 

Flex Plus drawer: It is available 
as a special accessor y for all 
dishwashers with 6 programmes. 
Used as a third  loading level 
above the upper basket, it is 
ideal for large items of cutler y, 
cooking utensils or espresso 
cups. When fitted with this draw­
er, the dishwasher’s capacity 
increases to 14 place settings.

Lower basket: With dividable 
glass holders, foldable racks 
and spines, and large cutler y 
basket, this provides plenty of 
leeway to load the appliance 
as you see fit.

Upper  basket:  The  ex tra 
ex tendable,  smooth  running 
pull ­ out  rack  and  Rackmatic 
mean there’s vir tually no limit 
to the possible loading combi ­
nations. Thanks to its ball bear­
ing mounted telescopic rails, 
the basket can be easily pulled 
out – even when carr ying a 
heav y load. What’s more, dishes 
and glasses are easy to access, 
even when they are at the back 
of the appliance. All folding 
spines, racks and glass suppor t 
bars can be fully folded, thereby 
ensuring even greater flexibility.

Freezing capacity

The maximum amount of unfrozen 
goods that can be cooled 
down to at least – 24 °C within 
24 hours.

Fresh cooling

In order to preser ve appear­
ance, taste and nutrients for 
longer, the fresh cooling com ­
par tment is kept up to 3 °C 
cooler. This means that fresh 
meat, ham, salami and cheese 
can be stored for almost twice 
as long as in conventional cool ­
ing systems.

Gaggenau enamel.

 Practically 

nothing sticks to this special 
blue enamel sur face. To clean, 
it usually suffices to wipe it  
with a wet sponge and a little 
washing ­ up liquid.

Gastronorm cooking inser ts.

 

Made from hygienic stainless 
steel. Ideal for cooking in steam, 
storage in the refrigerator or 
ser ving at the table.

Flex Plus basket system.

 For great versatility and convenience 

when loading and unloading.

Glass basket  
(special accessor y)

This  special  basket  prevents 
cups  and  glasses  from  tilting 
over  during  washing  and  can 
accommodate  up  to  t welve 
longstemmed  wine  or  cham ­
pagne  glasses,  or  24  cups.

Glass care Plus technology

Prevents glass corrosion, even 
when washing fragile glassware. 
The constant temperature con ­
trol and lower dr ying tempera­
ture protect glass and the de c ­
orative elements of crocker y.
Several components ensure 
this: the heat exchanger immedi ­
ately balances out the temper­
ature peaks that can damage 
glass. Fur thermore, fresh water 
is added as required to ensure 
that the water’s hardness is 
constantly held above 5°DH 
during the wash cycle. This 
prevents glasses from losing 
their sheen due to the water 
being too soft. This is coupled 
with the Flex Plus basket system, 
which ensures that glasses 
drip ­ dr y even more effectively 
by holding them in an optimal 
position, and Zeolite technology 
for low temperature dr ying – 
a procedure that delivers first 
class dr ying results, even at 
low temperatures that are gentle 
on glass.

Glass ceramic base

The ex tendable base of the 
wall oven BL 253 has an easy­
to ­ clean glass ceramic sur face. 
This can be used for suppor ting 
baking or roasting tins or else 
for baking bread or pizza directly 
on the sur face. It can also keep 
food warm, even when open.

174

175

Mag_2009_s168_188_INT_XML_081218.indd   174-175

09.02.2009   21:37:55 Uhr

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Gaggenau RW 496-250?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"