Gaggenau RW 496-250 - Инструкция по эксплуатации - Страница 33

Винные шкафы Gaggenau RW 496-250 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 42
Загружаем инструкцию
background image

Cast roaster for glass 
 ceramic cooktops

A premium quality, hand ­ cast 
roaster made from non ­ stick 
coated aluminium glass, devel ­
oped by Gaggenau specially for 
the 18 x 41.5 cm roasting zone 
on glass ceramic cooktops. 
Since the roasting zone is cov ­
ered precisely, energy use is 
optimal and the thick heat­ con ­
ducting base guarantees an even 
heat distribution and optimum 
heat conser vation. The lid of the 
roaster can also be used as 
cookware e.g. for roasting. The 
non ­ stick coating enables low ­
fat cooking and ensures easy 
cleaning. Can also be used in a 
76 or 90 cm ­wide oven.

Cataly tic special enamelling

The special enamelling at the 
back of ovens means that ovens 
without the pyroly tic system 
are now easier to clean. During 
the process of catalysis, dir t is 
broken down by oxidation with 
atmospheric ox ygen at tempera ­
tures upwards of 20 0°C. This 
cleaning takes place while the 
oven is in normal use. If the oven 
is ver y dir ty, you are advised to 
clean the non ­ coated sur faces 
by hand, and then heat the oven 
up  to  about  20 0 °C  for  a  few 
minutes.  This  is  a  par ticularly 
good  way  of  dissolving  fatty 
stains.  The  pyroly tic  system  is 
the  only  system  capable  of 
optimum  oven  cleaning.

Centrifugal grease filter

The air current from the table 
ventilation system is rerouted 
several times in this filter, there ­
by ensuring that grease par ti ­
cles are efficiently captured and 
expelled. The filter elements can 
be cleaned in the dishwasher.

Cleaning programme in the 
Combi -steam oven

Soiling inside the oven is soft­
ened with the help of steam. The 
inside of the oven can then be 
easily cleaned.

Clear ice

The R X 496 fridge ­freezer com ­
bination produces gourmet 
quality clear ice via a procedure 
deployed by Gaggenau for the 
first time in a domestic refrig ­
erator. A special freezing proc ­
ess ensures that chlorides and 
fine par ticles are removed from 
the water. The clear ice has a 
neutral taste as it is freshly pro ­
duced on an ongoing basis in a 
hermetically sealed area which 
is insulated against all odours. 
Unused clear ice thaws at regu ­
lar inter vals and the resulting 
water runs off via the securely 
installed outlet. 

Climate class

The functions of a refrigerator 
depend on the appliance’s 
ambient temperature. An appli ­
ance’s climate class indicates 
the range of ambient tempera­
tures for which it is suitable: 
SN : 10 °C to 32 °C, N : 16 °C 
to 32 °C, ST : 18 °C to 38 °C, 
T : 18 °C to 43 °C.

Coanda effect

This aerodynamic technique 
is used by Gaggenau to ex tract 
the cooking fumes which oc ­
cur at the front of a cooktop 
more efficiently. Par t of the air­
flow generated by the fan exits 
through the top of the ventila­
tion hood and is guided down ­
wards over the rounded front 
edge, intercepting fumes which 
might other wise get past the 
front of the ventilation hood. 
This new air conduction system 

enables efficient air purification 
even at lower power levels. As 
a result, less energy is used and 
less temperate air is removed 
from the room. At the same 
time, the noise level is reduced 
considerably.

Condensation dr ying

During the dishwasher’s dr ying 
cycle, the hot steam condenses 
in the form of droplets on the 
sides of the heat exchanger – 
which is filled with cold water – 
and the water then runs off. 
The heat exchanger exploits the 
residual heat for dr ying pur pos­
es by siphoning off the water 
into a container on the side.  
Com pared to conventional ap pli ­
ances, this procedure reduces 
energy consumption by 15 per­
cent, and results in hygienic 
dr ying without any additional 
energy or an ex ternal air supply. 

Container for  
second coffee type

In addition to fresh beans, a 
second ground coffee type can 
be used.

Cooking timer

The time at which you want one 
or more cooking zones to be 
automatically switched off can 
be selected up to 90 minutes 
in advance. The integrated clock 
can also be used as a shor t­
term timer, irrespective of the 
appliance’s other functions. 
In the case of appliances from 
the Vario cooktop 40 0 series, 
the cooking timer is available as 
an accessor y via the connecting 
strip with timer. Each connect­
ing strip can be used to operate 
two appliances.

Cooled housing with 
 overheating protection

Gaggenau ovens have a tem ­
perature protection system to 
protect the appliance and the 
fitted units from overheating as 
well as an automatically cooled 
housing, which continues to 
cool down the appliance af ter 
the oven has been used.

Core temperature probe 
with automatic shut- off

The core temperature probe in 
ovens and Combi ­ steam ovens 
controls the temperature in 
the centre of food. Appliances 
switch themselves off once the 
desired core temperature has 
been attained. This ensures that 
no matter what is being cooked, 
it is always cooked just the way 
it should be. The core tempera­
ture probe can also be removed.

D

Deep fr yer 

Basket hangers: Two baskets 
can be inser ted into the cover 
for draining simultaneously.

Cleaning level (Vario 40 0): 
Water for cleaning the deep 
fr yer can be brought to the 
correct temperature of around 
40 °C in the appliance itself.

Fat melting setting: This gen­
tle, smoke ­free heating method 
enables fat to be used consider­
ably longer. It is equally suitable 
for use of oil or solid fat.

Swing - out heating element: 
For easy cleaning of the stain ­
less steel vat, the heating 
 element can simply be pulled 
out and up.

Clear ice.

 With a neutral taste and free of chlorides, fine par ticles 

and air pockets. It is produced via a special freezing procedure.

Three -zone, professional 
kitchen design:

·

    

Foam expansion zone: The 
upper par t of the fr ying basin 
is widened to prevent the oil 
from  over flowing  during  the 
deep ­fr ying of food contain ­
ing water or which is deep ­
frozen.

·

    

Deep -fr ying zone: Located 
directly above the electro n ­
ically controlled, swing ­ out 
heating element.

·

    

Cold oil zone: Food par ti­
cles which break off during 
deep ­fr ying sink into the cold 
oil zone under the heating 
element, where the oil tem ­
perature is lower than in the 
deep ­fr ying zone. The par ti ­
cles cannot burn and release 
no flavour into the oil. This 
means that fat can be used 
for much longer.

Defrost assistance in the 
freezer compartment

During defrosting, the bottom 
drawer of the freezer ser ves as 
a collector for the condensation 
water. A discharge nozzle, which 
can be removed easily, is in ­
stalled in the base. During de ­
frosting, the minimum storage 
temperature is kept constant in 
the 4 ­ star freezer compar tment.

Descaling programme

The vaporiser container, which 
is used to generate steam in the 
interior of a Combi ­ steam oven 
with  a  water  tank,  or  a  steam 
oven,  can  be  descaled  ef for t­
lessly  using  this  programme. 
Simply fill the water tank with a 
descaling solution and the pro ­
gramme takes around 30 minutes.

170

171

Mag_2009_s168_188_INT_XML_081218.indd   170-171

09.02.2009   21:37:45 Uhr

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Gaggenau RW 496-250?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"