Варочная панель Bosch PPQ7A6B20 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

Tabele
ş
i recomand
ă
ri
ro
27
Tabel de preparare
Urm
ă
torul tabel cuprinde treptele de preparare termic
ă
ş
i timpii de preparare optimi pentru diverse preparate.
Informa
ţ
iile reprezint
ă
valori de referin
ţă
pentru patru
por
ţ
ii.
Timpii de preparare
ş
i treptele de preparare termic
ă
depind de tipul, greutatea
ş
i calitatea alimentelor, de
tipul de gaz utilizat, precum
ş
i de materialul vasului de
g
ă
tit. Pentru prepararea acestor alimente se utilizeaz
ă
în
principal vase de g
ă
tit din o
ţ
el inoxidabil.
Utiliza
ţ
i întotdeauna un vas de g
ă
tit suficient de mare,
pozi
ţ
ionat în centru pe arz
ă
tor. Informa
ţ
ii referitoare la
diametrul vasului de g
ă
tit g
ă
si
ţ
Informa
ţ
ii despre tabele
Preg
ă
tirea fiec
ă
rui preparat implic
ă
una sau dou
ă
etape. Fiecare etap
ă
cuprinde informa
ţ
ii despre:
În tabel sunt disponibile informa
ţ
ii cu privire la
preg
ă
tirea preparatelor pe diverse arz
ă
toare. Op
ţ
iunea
recomandat
ă
este primul arz
ă
tor. În prezentarea
general
ă
a modelului sunt descrise toate arz
ă
toarele
Manevra
ţ
i recipientele cu
grij
ă
pe plita de g
ă
tit.
Nu lovi
ţ
i plita de g
ă
tit
ş
i nu
pune
ţ
i pe aceasta greut
ăţ
i
excesive.
Nu utiliza
ţ
i dou
ă
arz
ă
toare
sau dou
ă
surse de
c
ă
ldur
ă
pentru un singur
recipient.
Evita
ţ
i utilizarea de tig
ă
i
pentru pr
ă
jit, vase de lut,
etc. un timp îndelungat la
putere maxim
ă
.
§
Pozi
ţ
ie de preparare
v
Durata de preparare în minute
Metod
ă
Arz
ă
tor
Etapa 1
Etapa 2
Preparatul
§
v
§
v
Fierbere, în
ă
bu-
ş
ire
Sup
ă
de pe
ş
te
%$'
8-9
6-13
1-4
4-9
Crem
ă
de dovleac,
ciorb
ă
%$'
9
8-17
2-6
17-33
Minestrone (sup
ă
de legume)
%$&
9
8-12
3-6
35-50
Spaghetti
%$'
8-9*
8-12
6-7
10-12
Orez
%$'
8-9
4-9
2-6
11-15
Ravioli
%$'
8-9
4-14
6-8
5-8
Linte de munte
%$'
6-9
8-22
4-8
25-35
Scoici
%&'
9
4-7
*F
ă
r
ă
capac
**Amesteca
ţ
i constant
Cârna
ţ
i fier
ţ
i (12
buc
ăţ
i)
$'%
4-9
7-14
Orez cu lapte**
$#'
7-9*
9-14
1-4*
21-31
Budinc
ă
spani-
ol
ă
**
%$'
2-5*
3-13
Biscui
ţ
i (în bain-
marie)
%'&
9
35-45
Pr
ă
jire în baie de
ulei
Cartofi pr
ă
ji
ţ
i
'%&
7-9*
15-20
Tortilla spaniol
ă
%&'
9*
18-30
Merluciu pane
%&'
6-8*
4-10
Ş
ni
ţ
el de pui (8
fileuri de piept de
pui)
%'$
9*
2-12
6*
5-8
Crochete, conge-
late (16 buc.)
&%'
8-9
4-10
Crochete de pe
ş
te,
congelate (12
buc.)
&%'
8-9
4-10
Pr
ă
jire cu o canti-
tate mic
ă
de ulei,
rumenire, pr
ă
jire
în tigaie
Legume în aluat
tempura
%&'
7*
6-8
5-6*
5-9
Legume proas-
pete sotate**
'&%
9*
6-8
Shakshuka, Mene-
men
$%'
6-9
7-13
3-4
4-9
Omlet
ă
(1 por
ţ
ie)
$%&
8-9*
2-5
Somon la cuptor
%&'
7-8*
2-4
1
3-8
Piept de ra
ţă
(1 por
ţ
ie)
$%'
5-7*
6-11
File de vit
ă
Stro-
ganoff
&%'
8-9*
5-13
Carne tocat
ă
%$&
8-9*
12-25
Cârna
ţ
i (12 buc
ăţ
i)
%$'
7-9
5-12
Hamburgeri din
carne de vit
ă
(4
buc
ăţ
i, 1 cm gro-
sime, 110 g)
%&'
9*
1-3
7*
2-6
Cl
ă
tite (4 buc.)
&%'
7*
1-3
4-6*
7-19
Legume conge-
late**
%&'
9*
5-12
Sos Napoli
$'&
6-8*
1-4
4-6*
12-19
Pizza (diametru de
20 cm)
'&%
1
4-20
Metod
ă
Arz
ă
tor
Etapa 1
Etapa 2
Preparatul
§
v
§
v
*F
ă
r
ă
capac
**Amesteca
ţ
i constant
Характеристики
Остались вопросы?Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)