Gaggenau DVP 221-110 - Инструкция по эксплуатации - Страница 24

Вакуумные упаковщики Gaggenau DVP 221-110 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 32
Загружаем инструкцию
background image

2 4

There are no holes in the vacuuming bag –  do not 
use the core te mperature probe.

Pieces of meat or fish that have  been vacuumed 
to gether are not pressed directly against one 
another.

As far as possible, avoid piling up ve get ables and 
desser ts when vacuuming them.

If in doubt, place the food into a new bag and vacuum it 
again.

Fo o d   s h o u l d   b e   va c u u m e d   a t   m o s t   o n e   d ay   b e fo r e   i t   i s  
cooked. This is the only way to  prevent the escape of 
gases from the food (e.g. from ve get ables) which inhibit 
the transfer of heat, or to  prevent the texture of the food 
from changing, and thus altering how it cooks.

Va c u u m i n g   g l a s s   b o t t l e s

You can also use the vacuuming drawer to  vacuum and 
reseal glass bottles, e.g. bottles of cooking oil.

1

Plug the vacuuming adaptor into the air outlet. The 
o u t l e t   fo r   t h e   h o s e   s h o u l d   p o i n t   ve r t i c a l l y   u p wa r d s .

2

Secure the bottle cap to  the bottle opening. Push 
the adaptor for bottle plugs onto theplug for 
vacuuming bottles.

3

Secure the hose to  the adaptor for bottle plugs and 
the plug for vacuuming bottles.

4

To u c h   t h e  

°

 symbol to  select the vacuuming level.

N o te s

Alway s vacuum bottles at the lowe st level.

D o   n o t   va c u u m   a ny   c a r b o n a te d   l i q u i d s ,   s u c h   a s  
s p a r k l i n g   w i n e .

5

To u c h   t h e  

²

  s y m b o l   to   s t a r t   t h e   va c u u m   p ro c e s s .

T h e   va c u u m i n g   p ro c e s s   s t a r t s .   T h e   va c u u m i n g   l eve l  
indicator s pulsate in orange one af ter the other until the 
s e l e c te d   va l u e   h a s   b e e n   r e a c h e d .

T h e   va c u u m i n g   l eve l s   s to p   p u l s a t i n g   a s   s o o n   a s   t h e  
t a rget value has been reached. The vacuuming level that 
h a s   b e e n   r e a c h e d   l i g h t s   u p   a n d   a n   a c o u s t i c   s i g n a l  
sounds. You can now det a ch the hose from the adaptor 
fo r   b o t t l e   p l u g s   a n d   t h e   ex te r n a l   va c u u m i n g   a d a p to r.   Yo u  
can now det a ch thea adaptor for bottle plugs from the 
plug for vacuuming bottles.

Fas t marinating and flavouring

Yo u   c a n   u s e   yo u r   va c u u m i n g   b a g   to   q u i c k l y   a d d   f l avo u r  
to  o r   m a r i n a te   fo o d   s u c h   a s   m e a t ,   f r u i t   a n d   veg e t a b l e s .  
M a r i n a t i n g   yo u r   fo o d   i n   t h e   t r a d i t i o n a l   way   u s u a l l y   t ake s  
a   l o n g   t i m e   a n d   i s   n o t   p a r t i c u l a r l y   i n te n s i ve .   W h e n   yo u  
vacuum in a bag, the food's cell pores open and the 
m a r i n a d e   t h a t   i s   a d d e d   c a n   b e   a b s o r b e d   q u i c k l y.   T h i s  
p r o d u c e s   a   m o r e   i n te n s i ve   t a s te   i n   a   m u c h   s h o r te r   t i m e .

S to r a g e   a n d   t r a n s p o r t

Extend the storage time for food. Due to  the low - ox ygen 
environment in the vacuum, freshly vacuumed food 
r e m a i n s   e d i b l e   fo r   l o n g e r   w h e n   i t   i s   s to r e d   c o r r e c t l y.  
The freezer burn is lower when the food has been frozen 
a n d   va c u u m e d .

Re - s e a l   fo o d   i n   g l a s s   c o n t a i n e r s   ( s u c h   a s   j a m s   a n d  
sauces). The vacuuming significantly increases the 
s to r a g e   t i m e .

N o te s

You must ensure that the glass cont ainer s that are 
used are no t aller than 80 mm. Taller cont ainer s 
may damage the appliance's glass lid.

Only use screw -top jar s that are robust and int act.

O n l y   t i g h te n   t h e   c o n t a i n e r   by   h a n d .   T h e   c o n t a i n e r   i s  
a u to m a t i c a l l y   s e a l e d   by   t h e   va c u u m - s e a l i n g  
process.

N ot all jar s or lids are suit able for being re-sealed 
under a vacuum. Af ter the vacuuming process, 
c h e c k   w h e t h e r   a   va c u u m   h a s   o c c u r r e d :   A   l i d   t h a t   i s  
cur ving inwards and can only be opened with a lot 
of fo rce is an indication that the vacuuming process 
h a s   wo r ke d .   I f   t h e   l i d   m a ke s   a   " c l i c k i n g "   s o u n d  
when it is pushed in and released and if it is easy to  
open, no vacuum has occurred. Repeat the 
vacuuming process or use more suit able screw -top 
j a r s .

S to r e   fo o d   s u c h   a s   c h e e s e ,   f i s h   o r   g a r l i c   w i t h o u t   a ny  
unpleasant odour s. The hermetic sealing that t a kes 
p l a c e   d u r i n g   va c u u m i n g   m e a n s   t h a t   n o   u nwa n te d   o d o u r s  
can get out and the flavour cannot be absorbed by  the 
other food.

Sealed vacuuming bags or vacuuming cont ainer s are 
the ideal means of transpor t for liquid foods. They are 
e a s y   to   h a n d l e ,   l e a k- p ro o f   a n d   s p a c e - s av i n g .

0D[PP

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Gaggenau DVP 221-110?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"