Gaggenau DVP 221-110 - Инструкция по эксплуатации - Страница 19

Вакуумные упаковщики Gaggenau DVP 221-110 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 32
Загружаем инструкцию
background image

1 9

Getting to  know the appliance

In the vacuuming drawer, you can vacuum food in 
s u i t a b l e   b a g s   a n d   c o n t a i n e r s .   T h i s   c h a p te r   p r ov i d e s   yo u  
with information about the assembly and the basic 
f u n c t i o n s   o f   yo u r   a p p l i a n c e .

How does a vacuuming drawer work?

During the vacuuming process, air is pumped out of the 
va c u u m i n g   c h a m b e r   a n d   t h e   b a g .   T h i s   p ro d u c e s   a   h i g h  
vacuum in the chamber. The higher the vacuuming level, 
the less air remains in the chamber and the bag, and the 
higher the pressure dif fe rence to  the environment. 

If the selected vacuuming level has been reached, the 
sealing bar is pressed against the silicone column on 
the glass lid. During this, the bag is heat-sealed. Af ter a 
s h o r t   c o o l i n g   t i m e ,   a i r   f l ow s   b a c k   i n to   t h e   c h a m b e r,  
creating a loud noise. During this process, the bag 
s u d d e n l y   c o n t r a c t s   a n d   e n c l o s e s   t h e   fo o d .   T h e   d r awe r ' s  
glass lid then opens.

Dif fe rent degrees of vacuum can be created with 
vacuuming levels 1 to  3. The degrees that are reached 
here va r y  depending on the use case: When vacuuming 
in the cont ainer, the degrees of vacuum are lower and 
therefore better suited for the par ticular food. When the 
ex te r n a l   va c u u m i n g   a d a p to r   i s   a t t a c h e d ,   t h e   va c u u m i n g  
d r awe r   a u to m a t i c a l l y   d e te c t s   w h i c h   m o d e   h a s   j u s t   b e e n  
a c t i va te d .  

S t r u c t u r e   o f   t h e   v a c u u m i n g   d r a w e r

C o n t r o l   p a n e l

Vacuuming levels

1

2

3

Vacuuming in the bag

80%

95%

99%

Vacuuming containers and 
bottles

50%

75%

90%

(

Safety glass cover

0

Stainless steel vacuuming chamber

8

Air outlet

@

Sealing bar

#

Symbol

Explanation

1

ÿ

Switch on and off

Switch the appliance on and off

2

°

Vacuuming level

Select the vacuuming level

Heat-seal the vacuuming bag prematurely

3

±

Heat-sealing time

Select the heat-sealing time

4

²

Start

Start the vacuuming process

³

Stop

Cancel the vacuuming process

5

¢

Drying

Carry out the pump drying process

Note

Refer to the fault table

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Gaggenau DVP 221-110?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"