Универсальные пекари Russell HOBBS 24620-56 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

53
Osnovni kolački
(približno 25)
•
120 g finega kristalnega sladkorja
•
120 g neslanega masla, zmehčanega
•
2 veliki jajci iz proste reje
•
7 ml vaniljevega ekstrakta
•
120 g moke s pecilnim praškom, presejane
1.
V skledo dodajte maslo in sladkor ter ju stepajte, da postane njuna barva bleda in se količina skoraj
podvoji. Dodajte vaniljo.
2.
Jajci rahlo zmešajte. Dodajte ju postopoma k maslu in sladkorju, medtem ko nenehno stepate, dokler
se vse sestavine vsakič ne povežejo skupaj. Nadaljujte, dokler ne dodate obeh jajc.
3.
V jajčno mešanico nežno vmešajte moko, da se povsem porazdeli. Ne mešajte preveč.
Različice
Čokolada: zmanjšajte količino moke na 110 g in dodajte 20 g kakava v prahu.
Limona: zamenjajte vaniljo s fino nastrgano lupinico 1 limone.
Osnovni vaflji
(približno 4)
•
170 g mehke moke
•
15 g pecilnega praška
•
2 g soli
•
30 g finega kristalnega sladkorja
•
2 veliki jajci iz proste reje
•
250 ml polnomastnega mleka
•
5 ml vaniljevega ekstrakta
1.
V skledo presejte moko, sol, pecilni prašek in sladkor.
2.
Ločite rumenjaka od beljakov in v ločeni skledi zmešajte rumenjaka, mleko in vaniljo. To maso
temeljito vmešajte v suhe sestavine.
3.
Jajčna beljaka stepite v trd sneg. Nežno vmešajte v ostalo mešanico in pri tem ohranite kar se da
veliko zraka v njej. Priporočamo, da maso sobne temperature.
Brezglutenski vaflji
(približno 4)
•
280 g brezglutenske mešanice mehke moke
•
15 g pecilnega praška
•
2 g soli
•
60 g finega kristalnega sladkorja
•
2 veliki jajci iz proste reje
•
200 ml polnomastnega mleka
•
2,5 ml vaniljevega ekstrakta
Upoštevajte navodila za osnovne vaflje.
Характеристики
Остались вопросы?Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)












