Универсальные пекари Russell HOBBS 24620-56 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

32
2.
Rør eggene lett sammen. Tilsett ett etter i til smør- og sukkerblandingen under stadig omrøring.
Bland godt hver gang. Forsett til alle eggene er tilsatt.
3.
Rør melet forsiktig sammen med eggblandingen til det er godt blandet. Ikke rør for mye.
Variasjoner
Sjokolade: Reduser melet til 100 g og tilsett 20 g kakaopulver
Sitron: Erstatt vaniljeessensen med finmalt sitronskall fra 1 sitron
Vaffler - grunnoppskrift
(Til ca. 4)
•
170 g vanlig mel
•
15 g bakepulver
•
2 g salt
•
30 g finmalt sukker
•
2 store egg fra frittgående høner
•
250 ml helmelk
•
5 ml vaniljeessens
1.
Sikt mel, salt, bakepulver og sukker i en bolle.
2.
Skill plommene fra hvitene og bland sammen eggeplommer, melk og vanilje i en separat bolle. Bland
dette grundig sammen med de tørre ingrediensene.
3.
Visp eggehvitene til det formes myke topper. Bland dem forsiktig med røren, mens du sørger for at
røren er så luftig som mulig.
Glutenfrie vafler
(Til ca. 4)
•
280 g glutenfritt vanlig melblanding
•
15 g bakepulver
•
2 g salt
•
60 g finmalt sukker
•
2 store egg fra frittgående høner
•
200 ml helmelk
•
2,5 ml vaniljeessens
Følg grunnoppskriften for vafler.
Характеристики
Остались вопросы?Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)












