Lumme LU-1853 - Инструкция по эксплуатации - Страница 14

Сушилки для овощей и фруктов Lumme LU-1853 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 35
Загружаем инструкцию
background image

14 

 

 

Rinse fish. Dry on a paper towel and cut into 0, 5 cm thick strips. Combine all remaining ingredients in a bowl and mix with fish strips. Cover and refrigerate 4 - 6 hours. Then drain off all excess 
marinade. Spread fish strips on every food tray of the dehydrator and cover with lid.  Set temperature to 75°C and turn on the dehydrator for 6 - 10 hours.  
Use as many food trays as necessary. 
 

TURKEY JERKY 

Ingredients: 
Turkey fillet – 500 g.  

Garlic – 30g.  
Cognac – 50ml.  
Salt – 30g.  

Sugar – 20g.  
Paprika powder 
 
Rinse turkey. Dry on a paper towel and cut into 0, 5 thick strips. Fine grate garlic.  
Combine all ingredients in a bowl together with turkey strips. Cover and refrigerate 4 - 6 hours. Then drain off all excess marinade. Spread turkey strips on every food tray of the dehydrator and cover 

with lid.  Set temperature to 75°C and turn on the dehydrator for 6-10 hours.  
Use as many food trays as necessary. 
 

FERMENTED MILK PRODUCTS (YOGHURT, SOUR CREAM ETC.)    

Ingredients: 
Milk, cream, baked milk – 1 l.  

Yoghurt culture – 1 bag.  
 

Combine ingredients in a clean bowl in proportions according to directions on the bag with yoghurt culture. Mix and pour the mixture into cups. Set one food tray on the base of the dehydrator and place 
cups inside. Cover with lid and set temperature to 40°C. Turn on the dehydrator for 6 – 12 hours depending on the yoghurt culture manufacturer‟s directions. Refrigerate for 3 hours.  
 

PROVING DOUGH  

Prepare dough according to the recipe and place it into a big pan. Enamel and steel pans are mostly recommended for proving. Set one food tray onto the base of the dehydrator and place the pan with 
dough inside. Cover with lid and set temperature to 40°C. Approximate proving time is 1 hour. Knead dough and repeat proving process if necessary.       

 

DRIED FRUIT AND SHELLED WALNUTS SNAK 

Ingredients: 
Dried apricots – 150g.  
Dried prune – 150g.   

Pignolia nuts – 50g.  
Shelled walnuts – 50g.  
 

Wash dried fruits, dry on paper towel and finely chop with blender. Finely crush nuts. Combine all prepared ingredients in a bowl. Shape the mix into snack bars of preferable size.  
Set the food tray on the base of the dehydrator and spread snack bars inside. Cover with the lid. Set temperature to 50 - 70°C and turn on the dehydrator for 6 – 10 hours or overnight.  

Use as many food trays as necessary.  
 

APRICOT JELLY  

Ingredients: 
Apricots – 600g.  

Sugar – 100g.  

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Lumme LU-1853?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"