Lumme LU-1853 - Инструкция по эксплуатации - Страница 11

Сушилки для овощей и фруктов Lumme LU-1853 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 35
Загружаем инструкцию
background image

11 

 

USING THE APPLIANCE 

1. Put the prepared in advance products to a removable sections. Sections for products should be placed in such way to let the air circulate freelybetween them (the regulation of height of the sections is 
possible). That is why you should not put too many products to the sections and put the products on to each other. 
2. Put the sections on to a power base. 
3. Put the upper lid on the appliance. During drying the upper lid should always be on the appliance. 
4. Plug and turn on the appliance by putting the switch to the position “ON”, the indicator light becomes red. Set the temperature of the food dryer. 
Temperature mode advices:  
- Herbs 40° 
- Yoghurt/Proving 40° 
- Mashrooms 50-55° 
- Vegetables 50-55° 
- Fruit 55-60° 
- Meat, Fish 65-75° 
5.  When  you  finish  using the  appliance  turn  it  off  by  putting  the  switch  to  the  position  "OFF".  Let  the  products  cool  down.  Put  dried products  into  a  container/package  for  keeping  food  and  put  it  into a 
freezer. 
6. Unplug the appliance. 
NOTE: For even drying result, it is recommended to change the position of trays from time to time during operation. 
 

ADITIONAL INSTRUCTION  

 

Wash products before putting in the appliance.  

 

Do not put wet products into appliance, rub it dry.  

 

ATTENTION! Do not put sections with products if there is water in it.  

 

Cut off the spoiled parts of products. Slice the products in such a way to situate it freely between the sections.  

 

The duration of drying products depends on the thickness of pieces into which it is sliced etc. 

 

Some of the fruit can be covered by its natural protective layer and that is why the duration of drying may increase. To avoid this matter it is better to boil products for about 1-2 minutes and 
than put it to cold water and rug after that.  

 

NEED TO KNOW! THE DURATION OF DRYING STATED IN THIS INSTRUCTION IS APPROXIMATE. The duration of drying depends on the temperature and humidity of the room the level 
of humidity of products, thickness of the pieces etc. 

DRYING FRUIT  
Wash the fruit.  
Take out the pit and cut off the spoiled parts.  
Slice into pieces which you can place freely between the sections.  
You can put the fruit down to natural lemon or pine apple juice not to let them fade  

If you want your fruit to smell pleasantly, you can add cinnamon or coconut swift.  
 
DRYING VEGETABLES  

Wash the vegetables.  
Take out the pit and cut off the spoiled parts.  
Slice into pieces which you can place freely between the sections. · It is better to boil vegetables for about 1-5minutes and than put it to cold water and than rug dry.  

 
STORAGE OF DRYED FRUIT  

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Lumme LU-1853?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"