Stadler Form Juicer One SFJ.100 - Инструкция по эксплуатации - Страница 13

Соковыжималки Stadler Form Juicer One SFJ.100 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 35
Загружаем инструкцию
background image

Fruit / 
Vegetable Source of

Benefits

KJ per 100g

dietary 
fibre, 
vitamin B6, 
vitamin C.

Provides sustained 
energy.

225kj/100g

95 kJ/100 g

Beetroot

Folate, potassium, 
leafy tops are rich 
in beta carotene, 
calcium and iron.

The folate is excellent for 
healthy cells.

120kj/100g

Blue berries Carotenoids, vitamin 

C.

Antibacterial.

200kj/100g

Capsicum

High in vitamin C, 
beta carotene.

1 red capsicum has enough 
vitamin C

110 kJ/100 g

to meet 
the daily 
needs of 
10 people.

135kj/100g

Eine Quelle langsam 
verdaulicher Kohlenhydrate, 
regelt die Darmfunktion.

190 kJ/100 g

Carrots

Beta carotene, folate, 
dietary fibre.

May help with night vision.

100kj/100g

Celery

Only small amounts 
of vitamins and 
minerals.

Helps to clean mouth and 
teeth.

50kj/100g

Cherries

Very high in vitamin 
C, dietary fibre.

May help to stabilise the 
heartbeat and also keeps 
the skin healthy.

170kj/100g

Cucumber

Only small amounts 
of vitamins and 
minerals.

May help with flatulence.

30-50kj/100g

Fennel

Beta carotene, folate. Fennel seeds are good for 

digestion.

50kj/100g

Ginger

 

Aids in digestion and 
is good for nausea and 
improves circulation.

 

Grapefruit

Rich in vitamin C, 
fibre, bioflavenoids.

Pink grapefruit contains 
Lycopene which is an anti-
cancer agent and

90 kJ/100 g

may 
reduce 
the risk of 
prostate 
cancer.

110kj/100g

Senken das Cholesterin ab, 
stärken die Immunität. 

95 kJ/100 g

Honeydew 
Melon

Vitamin C, small 
amounts of 
carotenoids.

May stimulate the kidneys 
to help function better.

130kj/100g

Kiwi Fruit

Beta carotene, 
vitamin C, 
bioflavenoids, dietary 
fibre.

Helps in digestion and 
cleansing of the skin.

180kj/100g

Lemon

Bioflavenoids, 
limonene, pectin, 
vitamin C.

The pectin may help reduce 
blood cholesterol.

95kj/100g

Peel fruit and vegetables that have a thick skin such as melons, pineapple 
and citrus fruit.
Juice only the freshest of fruit and vegetables to get the most out them and 
the best flavours.
Cut large pieces of fruit, such as melons into large wedges.
Some seeds from citrus fruits can be bitter so you may want to remove some 
of the seeds if desired.
Remove seeds and stones from fruit such as mangoes, papaya and stone 
fruit. This will prevent the blade from getting damaged.

Juicing techniques

When juicing different fruit and vegetables it may help to juice in different 
combinations. For example, when juicing apples and oranges, juice the soft 
fruit (oranges) first, then follow with the hard fruit (apples) second. This 
will help you to achieve the maximum juice extraction from the fruit and 
vegetables.
When juicing fresh herbs such as mint or parsley, add the herbs in between 
the fruit and vegetables to get the most out of the herb or if only using a 
small quantity, add the herb at the same time as a piece of fruit and veg-
etable.
Bananas can be hard to juice but the taste goes a long way. When juicing 
a blend of fruit with bananas, add the banana as either the first or second 
piece of fruit. The nectar of the banana will sit inside the filtering basket 
and as the remaining fruits are added into the juice extractor they will re-
lease the banana nectar throughout the rest of the juice resulting in frothy 
flavoursome juice.
When juicing small fruit such as grapes or strawberries, add the fruit in 
handfuls rather than one at a time, this will maximise the amount of juice 
extracted.
Be aware that beetroot stains all other fruit and vegetables. If juicing sev-
eral different juice combinations, juice the drink with the beetroot last, so 
as to not stain the other drinks.

A GUIDE TO THE BENEFITS OF JUICING

Fruit / 
Vegetable Source of

Benefits

KJ per 100g

Apples

Carotenes, pectin, 
potassium, vitamin 
C and dietary fibre, 
energy giving 
carbohydrates.

May help in the treatment 
of constipation.

150kj/100g

Apricots

Beta-carotene, iron, 
vitamin C, dietary 
fibre.

High in natural sugars for 
energy.

280kj/100g

Banana

Potassium, 
carbohydrates,

Stärken das Immunsystem, 
schützen vor viralen 
respiratorischen 
Erkrankungen.

100 kJ/100 g

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Stadler Form Juicer One SFJ.100?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"