Oursson JM6001/GA - Инструкция по эксплуатации - Страница 17

Соковыжималки Oursson JM6001/GA - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 80
Загружаем инструкцию
background image

17

Products 
Features

Products

Recommendations 

Hard seeds

Apricots, peaches, 

mangoes, nectar

-

ines, plums, etc.

Products with seeds or hard seeds should be freed from seeds.

With hard or 

inedible peel

Mangoes, oranges, 

pineapples, water

-

melons, melons, 

etc.

Clean the peel and remove seeds.

Frozen fruits 
(with small 
seeds or 
without)

Frozen strawber

-

ries, grapes, blue

-

berries, raspberries, 

etc.

Defrost completely before using.

Soft fruits and 

vegetables

Oranges, tomatoes, 

etc.

Wash and if necessary peel the fruits and vegetables and remove 

large seeds, remove the stalk. Cut into pieces that can pass freely into 

the feeding chute. Place the prepared vegetables and fruits into the 

feeding chute gradually, do not overfill the cup.

Solid fruits and 

vegetables

Carrots, potatoes, 

beets, etc.

Solid fruits and vegetables can provide additional load on the engine 

and cause it to stop. Cut them into 2x2x2 cubes. If the products aren’t 

very fresh, pre-soak them in cold water. To make more juice use fresh 

and juicy fruits. Place the prepared vegetables and fruits into the feed

-

ing chute gradually, use the pusher.

Ingredients 
with small 
seeds

Raspberries, ap

-

ples, pears, grapes, 

etc.

Products with small seeds must be loaded into the juicer slowly in small 

portions to prevent clogging of the filter, if it’s berries, then 1 tablespoon. 

If the ingredients are frozen (for example, raspberry, strawberry), they 

must be defrosted. Before squeezing grapes, you have to remove all 

the branches, and from pomegranate remove peel. Obtained berry juice 

after defrosting is added into the feeding chute with defrosted berries. 

Thick puree obtained from berries such as raspberries, currants, cran

-

berries, etc., is recommended to dilute with water to obtain the desired 

consistency of the drinks. Prepare fruit puree based cocktails, fruit 

drinks, syrups, desserts, etc.

Fibrous ingre

-

dients

Celery, cabbage, 

pineapple

Fibrous ingredients such as celery, cabbage, pineapple, etc., cut into 

strips. If necessary, separate the stems from the leaves. Load leafy in

-

gredients in small portions. For best results, we recommend to periodi

-

cally disassemble and wash the juicer. When juicing, alternate leaves 

and stem pieces. If the leaves are tangled on the pressure screw, open 

the lid and remove the fiber, and then continue. When juicing products 

such as pineapples, you must first peel and cut out the core, then cut 

it into small pieces. After preparing 500 ml of juice from fiber products, 

it is recommended to disassemble and wash the juice maker, then 

continue to juice.

PREPARATION RECOMMENDATIONS 

1. Do not place into the device dried or hard 

ingredients, such as whole grains, fruits with hard 

seeds, thick-skinned or ice. This can damage 

juice maker’s parts.

2. 

Beans or grain can be used if they were pre-

soaked overnight and boiled.

3. Do not press the products without juice content 

(coconut, sugar cane, whole grains, etc.).

4. Do not use ingredients that contain an excessive 

amount of vegetable oil or animal fat. Do not use 

the juice maker for squeezing oil from the ingre-
dients. If the plant oil or animal fat falls onto the 

pressure screw, it can reduce performance and 

damage juice maker’s parts..

5. Do not load pulp into the juice maker. This can 

lead to a shutdown or lock the juice cup’s lid.

6. After juicing the ingredients with small seeds, you 

must clean all parts of the device from the seeds.

7. The amount of juice depends on the freshness 

and juiciness of the products. The fresher the 

vegetables or fruit, the more juice you can make.

NOTE:

 To flush the previous juice from the juice 

maker, pour 1 liter of water into the feeding chute, 

without disassembling the device, and wash the cup 

within the operational juice maker.

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Oursson JM6001/GA?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"