Подогреватели Miele ESW6229X - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

Low temperature cooking
26
Do not use the food probe from
a Miele steam combi oven or a Miele
oven in the food warming drawer.
With low temperature cooking meat is
cooked at a low temperature over a
long period of time. Using this method,
meat loses less liquid as it is cooked
gently and so remains succulent and
tender.
This cooking method is particularly suit-
able for large and tender pieces of
meat. The quality of the meat is of vital
importance for a good result.
For precision we recommend using a
proprietary food thermometer to mon-
itor the core temperature.
Core temperature
Food can be cooked to a core temper-
ature of up to 70 °C in the food warming
drawer. Meat which needs to be cooked
to a core temperature higher than 70 °C
is not suitable for cooking in the food
warming drawer.
The core temperature reading gives in-
formation about the degree of cooking
in the middle of a piece of meat. The
lower the core temperature, the less
cooked the meat is in the middle:
– 45–50 °C = rare
– 55–60 °C = medium
– 65 °C = well done
Cooking duration
The cooking duration depends on the
size of the individual pieces of meat,
and can be between 1 and 6 hours.
Pre-heat the drawer for 15 minutes to
ensure that the interior reaches the re-
quired temperature.
Example: selected duration 1h
actual operating time 1 hour 15
minutes.
Notes
– Use meat that has been properly
hung.
– The quality of the meat is of vital im-
portance for a good result.
– The meat must be at room temperat-
ure. Remove it from the refrigerator
approx. 1 hour before cooking.
– Sear the meat on all sides over a high
heat on the hob.
Характеристики
Остались вопросы?Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)