Miele ESW6229X - Инструкция по эксплуатации - Страница 26

Подогреватели Miele ESW6229X - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 56
Загружаем инструкцию
background image

Low temperature cooking

26

Do not use the food probe from

a Miele steam combi oven or a Miele
oven in the food warming drawer.

With low temperature cooking meat is
cooked at a low temperature over a
long period of time. Using this method,
meat loses less liquid as it is cooked
gently and so remains succulent and
tender.

This cooking method is particularly suit-
able for large and tender pieces of
meat. The quality of the meat is of vital
importance for a good result.

For precision we recommend using a
proprietary food thermometer to mon-
itor the core temperature.

Core temperature

Food can be cooked to a core temper-
ature of up to 70 °C in the food warming
drawer. Meat which needs to be cooked
to a core temperature higher than 70 °C
is not suitable for cooking in the food
warming drawer.

The core temperature reading gives in-
formation about the degree of cooking
in the middle of a piece of meat. The
lower the core temperature, the less
cooked the meat is in the middle:

– 45–50 °C = rare

– 55–60 °C = medium

– 65 °C = well done

Cooking duration

The cooking duration depends on the
size of the individual pieces of meat,
and can be between 1 and 6 hours.

Pre-heat the drawer for 15 minutes to
ensure that the interior reaches the re-
quired temperature.

Example: selected duration 1h

actual operating time 1 hour 15
minutes.

Notes

– Use meat that has been properly

hung.

– The quality of the meat is of vital im-

portance for a good result.

– The meat must be at room temperat-

ure. Remove it from the refrigerator
approx. 1 hour before cooking.

– Sear the meat on all sides over a high

heat on the hob.

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Miele ESW6229X?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"