Miele ESW6229X - Инструкция по эксплуатации - Страница 21

Подогреватели Miele ESW6229X - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 56
Загружаем инструкцию
background image

Keeping food warm

21

In order to ensure that the temperat-
ure does not drop below the min-
imum required for keeping food
warm (65 °C), select the 

 function

only.

This function is for keeping food warm
which has just been cooked and is still
hot. It is not for reheating food that
has gone cold.

Select the Keeping food warm

 function.

Select the desired time setting.

Pre-heat the drawer for 15 minutes to
ensure that it has reached the required
temperature.

Whilst the appliance is heating up,
place the empty dishes in the drawer.

Remove the pre-heated dishes from
the drawer after 15 minutes and fill
them with the hot food. Use oven
gloves to remove the dishes from the
drawer.

Then place the dishes in the drawer
and close it carefully to prevent any li-
quid food from spilling.

Tips

To maintain your food's optimum quality
please note the following:

– Place the hot food in pre-heated

dishes. To pre-heat dishes, place
them in the drawer while it is heating
up.

– Do not cover roast or fried food

which you want to keep crisp. These
types of food need to be kept warm
at a higher temperature.

– Cover liquids and food with a high

moisture content with a suitable lid or
heat-resistant foil to prevent moisture
escaping and condensing outside the
dish.

– To avoid spillages, do not overfill

dishes.

– Freshly cooked food is hotter than

food which is being kept warm. Serve
food which is being kept warm on
pre-heated plates.

– Nutrients are lost when food is

cooked, and continue to diminish
when food is kept warm. The longer
food is kept warm for, the greater the
loss of nutrients.

– We do not recommend food being

kept warm for too long, as it will con-
tinue to cook.

– Food may cool down if the drawer is

opened and closed too often.

– Do not open the drawer too quickly or

slam it shut. Liquids could spill over
and get into the vents or into the in-
ner parts of the drawer.

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Miele ESW6229X?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"