Bertazzoni PRO100 5I MFE D ROT - Инструкция по эксплуатации - Страница 30

Плита Bertazzoni PRO100 5I MFE D ROT - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 40
Загружаем инструкцию
background image

30 

 

   temperatures below. It is not recommended to cook poultry using the probe.  

 

Cut of meat                        Preferred result                Suggested core temp                             

Topside of beef                   Medium rare 

 

              63°C                                  

Topside of beef                   Medium                                          70°C 
Deboned leg of lamb           Medium pink                                  69°C                                                                  
Deboned leg of pork           Cooked through not pink                85°C minimum temp 

 

The meat does not need to rest before carving as it is cooked at a lower              

                                       temperature than roasting.  

 

Important

  

DO NOT LEAVE THE PROBE IN THE OVEN CAVITY WHEN NOT IN USE. 

 

Reset 

To reset the cooking tools (delay / cooking time and probe) 

bring both knobs on the  

zero position “0”. 

 

OVEN TEMPERATURE GUIDE 

 

Selecting the correct cooking temperature  

The centre of each number should be In line

 

with the central dot icon on the fascia. When using the 'True 

Fan' or the 'Pizza' function, select a temperature 20°C lower than your recipe states. Most recipes are written 
for the conventional, but, more recently, magazines, food packaging and cook books have started to add the 
required Fan temperature, usually in brackets. There are 4 shelf positions – 1 is the lowest and 4 is the 
highest near to the grill. 

 

If cooking one dish use shelf position 2, if cooking more than one tray depending on the height of the tray or 
food it is suggested to cook on shelf positions 1 & 3.  

 

NATURAL CONVENTIONAL ELECTRIC OVEN COOKING TABLE  

 

 TEMP 

°C 

HEIGHT 

MINUTES 

MEAT

 

 

 

 

PORK ROAST 

225 

3/4 

60-80 

BEEF ROAST (YOUNG STEER) 

225 

3/4 

60-80 

BEEF ROAST 

250 

3/4 

50-60 

VEAL ROAST 

225 

3/4 

60-80 

LAMB ROAST 

225 

40-50 

ROAST BEEF 

230 

3/4 

50-60 

ROAST HARE 

250 

3/4 

40-50 

ROAST RABBIT 

250 

60-80 

ROAST TURKEY 

250 

50-60 

ROAST GOOSE 

225 

60-70 

ROAST DUCK 

250 

3/4 

45-60 

ROAST CHICKEN 

250 

3/4 

40-45 

 

  

  

  

FISH 

200-225  

15-25 

 

  

  

  

PASTRY

 

  

  

  

FRUIT PIE 

225 

35-40 

TEA CAKE 

175-200 

50-55 

BRIOCHES 175-200 

25-30 

SPONGE CAKE 

220-250 

20-30 

RING CAKE 

180-200 

30-40 

SWEET PUFF PASTRIES 

200-220 

15-20 

RAISIN LOAF 

250 

25-35 

STRUDEL 180 

20-30 

SAVOIA COOKIES 

180-200 

40-50 

APPLE FRITTERS 

200-220 

15-20 

SAZOIARDI SANDWICH 

200-220 

20-30 

TOAST SANDWICH 

250 

BREAD 220 

30 

PIZZA 220 

20 

 

 
 
 

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Bertazzoni PRO100 5I MFE D ROT?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"