Плита Bertazzoni PRO100 5I MFE D ROT - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

13
3 Pour 1 tsp vegetable oil into the centre 01 the griddle. Rub the oil aver the entire
surface of the griddle using a heavy cloth.
4 Turn the control knob to a maximum setting. Turn the heat off when the oil begins
to smoke. Allow the griddle to cool.
5 Repeat step 3. Be sure to cover the entire surface with the oil.
6 Repeat step 4. Allow the griddle to cool. Wipe the entire surface of the griddle
using a heavy cloth. Apply a very thin layer of vegetable oil. The griddle is now
ready to use.
Using the electric griddle
-
Press and turn the knob (Fig.16) anti-clockwise to the selected position.
- Pre-heat at the maximum temperature for 15 minutes, then place the food on
the griddle and cook to the desired temperature.
- The activation of the griddle is shown by the indicator light which is also found
on the front panel of the appliance.
Fig 16
Griddle cooking recommendations
Food knob position Setting
Eggs 5 – 6 150°C to 160°C
Bacon; Breakfast Sausage 6
177°C to 190°C
Toasted Sandwiches 5 – 6 160°C to 177°C
Boneless Chicken Breasts 6
177°C to 190°C
Boneless Pork Chops (15mm thick) 6 177°C to 190°C
Ham Slices (15mm thick) 6
177°C to 190°C
Pancakes; French Toast 6 177°C to 190°C
Potatoes; Hash Browns 7 190°C to 205°C
Cast iron griddle A griddle is available as an optional accessory.
To use a griddle:
1
Place the griddle on top of the pan support.
2
Pre-heat the griddle on lull power tor 4-5 minutes before adding the food. Most
foods (eggs in particular) will require a small amount of oil to help prevent sticking.
Turn the food half-way through the cooking time to sear both sides. The more the
griddle is used, the better the cast iron will absorb oils, giving it a natural non-stick
finish.
Характеристики
Остались вопросы?Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)