Bertazzoni PRO100 5I MFE D ROT - Инструкция по эксплуатации - Страница 29

Плита Bertazzoni PRO100 5I MFE D ROT - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 40
Загружаем инструкцию
background image

29 

 

Set the desired food temperature with 

 

 

and confirm

 

The display will show the set temperature and the actual temperature measured by 
the probe. The oven will turn off when the desired food temperature is reached. End 
of cooking will be confirmed with a tone. To stop tone touch any touch control area. 

Leave menù 

 

 

 

After 3/5 seconds of 

inactivity the screen returns to the status screen.

 

 

 

 

The probe works by measuring the temperature inside a joint of meat. There are no  
set cooking times as the cooking time depends on how long it takes far the internal  
temperature of the meat to reach the set care temperature. This can vary depending  
on the weight and type of meat. For this reason it is not recommended that the 
probe  is used with the automatic timer.  

 

The meat is ready when the temperature set on the right hand side of the clock 
fascia is reached and the oven then switches off.  

 

Foods suitable for use with the probe are large joints of boneless meat or joints that 
have been deboned & stuffed eg. topside of beef, pork fillet. deboned leg of 
lamb/pork. 

 

 

It is important that:  

Meat should be as close to room temperature as possible.  

- The 

probe 

is inserted into the centre of the joint of meat to give accurate results. 

Once in the centre of the meat it is cooked to the temperature selected on the clock 
fascia panel.  

 

If the probe is not fully inserted to the centre of the meat, the desired cooking 
temperature may not be reached.  

 

To use:  

    

1

  Remove the probe part cover on the left hand side of the oven  and insert the 

short metal end of the probe.  

    

2

 Then place the meat in the roasting tin on the 2nd shelf from the base of the oven 

and insert the long end of the probe into the thickest part of the meat towards the 
centre. Make sure the rubber probe cable is not trapped in the door, or touching the 
oven shelf as this could affect the results. Any slack in the cable should rest in the 
roasting tin.  

   

3

  When both temperatures on the display reach the temperature set, the oven will 

switch off.    

 

   

Below there is a chart to be used as a guideline. Meat cooked this way must not 

exceed 2.5kg in weight and should be left at room temperature for a couple of hours 
before cooking. 

   The probe is best used for red meats and pork, as suggested by the guideline 

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Bertazzoni PRO100 5I MFE D ROT?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"