Bertazzoni PRO100 5I MFE D ROT - Инструкция по эксплуатации - Страница 19

Плита Bertazzoni PRO100 5I MFE D ROT - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 40
Загружаем инструкцию
background image

19 

 

operation. As for cookers without ignition trough knob, press the thermostat knob 
and the key with the spark symbol, wait about 10 seconds after the burner has been 
completely lit and then release the knob. Make sure that the burner remains on, 
otherwise repeat the operation. 
The ignition device should not be used for more than 15 seconds. If after that period 
the burner still has not been lit, do not use the device and open the door of the room 
or wait at least 60 seconds before trying to light the oven again. 

 

WARNING: when trying to light the oven, the door must always be open. When 
using the oven, leave the cooker cover open to prevent it from overheating. 

 

NOTICE: when using the oven for the first time it should be operated for 15-30 
minutes at a temperature of  about 250° without cooking anything inside in order to 
eliminate any moisture and odours from the internal insulation. 

 

During normal oven use, after lighting the burner and setting the desired 
temperature, wait about 15 minutes before putting in any food to preheat the oven. 
The oven is equipped with 4 guides at different heights level which can be used to 
insert shelves or the tray. To keep the oven as clean as possible it is recommended 
to cook meat on the tray or on the shelf that has been inserted inside the tray. The 
table below lists the general cooking times and the position of the tray for different 
types of foods. Personal experience will help to determine any variations in the 
values reported in the table. In any case, it is recommended to follow the instructions 
of the specific recipe being used. 
Temperatures between brackets are referred to the use of oven with fan assisted 
gas. 

 

          

   

 

                                                 Fig 21A                                                   Fig 21B

 

 

                         

  

   

 

            Fig 22A                                                  Fig 22B                                                 Fig 23    
 

                                                  

 

GAS OVEN COOKING TABLE 

 TEMP 

°C 

HEIGHT 

MINUTES 

MEAT

 

 

 

 

PORK ROAST 

220   (210) 

60-70 

BEEF ROAST (YOUNG STEER) 

250   (240) 

50-60 

BEEF ROAST 

240   (230) 

60-70 

VEAL ROAST 

220   (210) 

60-70 

LAMB ROAST 

220   (210) 

45-55 

ROAST BEEF 

230   (230) 

55-65 

ROAST HARE 

235   (225) 

40-50 

ROAST RABBIT 

220   (210) 

50-60 

ROAST TURKEY 

235   (225) 

50-60 

ROAST GOOSE 

225   (215) 

60-70 

ROAST DUCK 

235   (225) 

45-60 

ROAST CHICKEN 

235   (225) 

40-45 

 

  

  

  

FISH 

200-225   (190-215) 

15-25 

 

  

  

  

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Bertazzoni PRO100 5I MFE D ROT?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"