Плита Hansa FCMI 68263080 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

53
INSTALARE
Aragazul este prevazut cu tevi de conectare
de 1/2”.
In cazul modificarii terminalului, capacul tre-
buie insurubat cu stans cu ajutorul unei chei
franceze de 20 Nm. Se recomanda etansei-
zarea conexiunilor cu o banda de etanseiza-
re de teflon. In cazul in care se strange cu
o putere prea mare, exista riscul deteriorarii
conexiunii
In cazul conectarii aragazului la sursa de
alimentare cu gaze, trebuie utilizat un furtun
metalic cu lungimea de minimum 0,5 m si
capatul de 8 x 1 mm pentru a putea fi conectat
la terminalul R ½”. Pentru a putea insuruba
furtunul, trebuie sa desurubati arcul capa-
cului. Furtunul de gaze nu trebuie sa atinga
elementele metalice ale scutului din partea
din spate a aragazului.
Conexiuni electrice
Adaptarea aragazului la un alt tip
de gaze
Aceasta operatiune trebuie efectuata numai
de catre un instalator autorizat.
In cazul in care aragazul trebuie alimentat
cu tip de gaz decat cel pentru care a fost
setat din fabricatie, adica G20 20 mbar, du-
zele arzatoarlor trebuie schimbate si trebuie
realizat reglajul flacarii.
Avertizare!
Racordarea aragazului la teava de
gaze sau conectarea la butelie tre-
buie realizate numai de catre un in-
stalator autorizat, in conformitate cu
regulile referitoare la siguranta.
Avertizare!
La finalul racordarii, instalatorul tre-
buie sa verifice etanseitatea racor-
dului, de exemplu cu solutie de apa
cu sapun.
Nu utilizati surse de foc pentru a veri-
fica etanseitatea racordului la gaze.
Aragazul este realizat pentru a fi conec-
tat la o sursa de curent alternativ mono
fazic (230V 1N~50 Hz) si este prevazut
cu un cablu de alimentare 3 x 1,5 mm2
cu fir de conectare de 1,5 mm si stecher
prevazut cu un contact de protectie.
Priza trebuie sa fie prevazuta cu un pin
de protectie si nu trebuie sa fie amplasa-
ta deasupra aragazului. Dupa amplasa-
rea aragazului, priza trebuie sa fie acce-
sibila utilizatorului.
Inainte de a conecta aragazul la priza,
verificati urmatoarele:
- daca siguranta si circuitul electric supor-
ta functionarea aragazului.
- daca sursa de alimentare este prevazu-
ta cu un sistem de impamantare eficient
care sa corespunda reglementarilor si
standardelor in vigoare.
- daca priza este usor accesibila.
Содержание
- 2 УВАЖАЕМЫЙ ПОКУПАТЕЛЬ,; возникнет затруднений по обслуживанию плиты.
- 3 СОДЕРЖАНИЕ
- 4 УКАЗАНИЯ ПО ТЕХНИКЕ БЕЗОПАСНОСТИ
- 8 ОПИСАНИЕ УСТРОЙСТВА
- 10 Решетка для гриля
- 12 Подсоединение плиты к; МОНТАЖ
- 13 Подключение плиты к
- 14 СХЕМА ВОЗМОЖНЫХ ПОДКЛЮЧЕНИЙ; Внимание! Напряжение нагревательных элементов 230 В); Подключение плиты к электрической сети
- 15 Переключение плиты на другой тип газа.
- 17 плиты; Камеру духовки нужно мыть исключи-; ЭКСПЛУАТАЦИЯ
- 18 Зажигание конфорок; Обслуживание конфорок варочной поверхности; Подбор посуды; Неправильно Правильно
- 19 Выбор пламени конфорки
- 20 Подбор мощности нагревания; Управление работой конфорок керамической панели; Выбор посуды; неправильно
- 21 Указатель нагрева поля
- 22 Функции духовки и ее обслужива-
- 25 Духовка с принудительной кон-
- 27 Быстрое разогревание духовки
- 29 Использование вертела*
- 31 ОБСЛУЖИВАНИЕ И УХОД; Духовка; Замена лампочки освещения; Для иск люч ения возможности по-; Лампочка духовки
- 32 Снятие дверцы; Снять дверцу; Снятие внутренней рамы
- 33 Периодический осмотр
- 34 ПОВЕДЕНИЕ В АВАРИЙНЫХ СИТУАЦИЯХ; В каждой аварийной ситуации следует:
- 35 ПРИГОТОВЛЕНИЕ ПИЩИ В ДУХОВКЕ - ПРАКТИЧЕСКИЕ СОВЕТЫ; Выпечка; черного цвета, поскольку они лучше проводят тепло и сокращают
- 36 ПРИГОТОВЛЕНИЕ ПИЩИ В ДУХОВКЕ – ПРАКТИЧЕСКИЕ СОВЕТЫ; Вид выпечки
- 37 ВЫПЕЧКА В ДУХОВКЕ – ПРАКТИЧЕСКИЕ СОВЕТЫ; ВИД ВЫПЕЧКИ; Поджаривание мяса
- 38 ПРИГОТОВЛЕНИЕ В ДУХОВКЕ – ПРАКТИЧЕСКИЕ СОВЕТЫ; ТАБЛИЦА 2: Приготовление мяса
- 39 ТАБЛИЦА 3: Усиленный гриль; МЯСО; Гриль; ПРОДУКТ
- 40 ТАБЛИЦА 5: Вентилятор с печкой; температура; гриль+конвекция; няться в зависимости от Ваших кулинарных пристрастий и опыта.
- 41 ТЕХНИЧЕСКИЕ ДАННЫЕ