Electrolux EKC 513517 K (W) (X) - Инструкция по эксплуатации - Страница 12

Плита Electrolux EKC 513517 K (W) (X) - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 80
Загружаем инструкцию
background image

pe

č

enja, uvijek stojte podalje od vrata

ure

đ

aja. Kako biste smanjili kondenzaciju,

prije pe

č

enja uklju

č

ite ure

đ

aj na 10 minu-

ta.

• Nakon svakog korištenja ure

đ

aja obrišite

vlagu.

• Nemojte postavljati nikakve predmete iz-

ravno na dno ure

đ

aja i prilikom pe

č

enja ih

ne prekrivajte aluminijskom folijom. Ovo
može promijeniti rezultate pe

č

enja i ošte-

titi prevlaku od emajla.

PE

Č

ENJE KOLA

Č

A

• Prije pe

č

enja zagrijte pe

ć

nicu otprilike 10

minuta.

• Nemojte otvarati vrata pe

ć

nice prije nego

što pro

đ

u 3/4 vremena pe

č

enja.

• Ako  u  pe

ć

nicu istovremeno stavite dvije

plitice za pe

č

enje, jedna razina za policu

izme

đ

u njih treba ostati prazna.

ZA PE

Č

ENJE MESA I RIBE

• Nemojte  pe

ć

i komade mesa manje od 1

kg. Ako pe

č

ete premale koli

č

ine, meso

ć

e se isušiti.

• Kod vrlo masnih jela koristite posudu za

sakupljanje masno

ć

e kako u pe

ć

nici ne bi

bilo mrlja koje se ne mogu o

č

istiti.

• Prije rezanja ostavite meso odležati ot-

prilike 15 minuta tako da iz njega ne iscu-
ri sok.

• Kako biste sprije

č

ili pretjerani dim u pe

ć

-

nici tijekom pe

č

enja na roštilju, ulijte malo

vode u posudu za sakupljanje masno

ć

e.

Za spre

č

avanje kondenzacije dima, do-

dajte vode sbaki put nakon što se osuši.

VRIJEME PRIPREME

Vrijeme pripreme ovisi o vrsti hrane, struktu-
ri i koli

č

ini.

U po

č

etku pratite pripremu hrane dok ne

steknete odre

đ

eno iskustvo. Pri korištenju

ure

đ

aja pokušajte prona

ć

i najbolje postavke

(temperature, trajanja itd.) za svoje posu

đ

e,

recepte i koli

č

ine.

GORNJI+DONJI GRIJA

Č

 

Jelo

Masa (g)

Vrsta pliti-

ce

Razina

police

Vrijeme

predza-

grijavanja

(u minu-

tama)

Tempera-

tura (°C)

Vrijeme

pe

č

enja/

pe

č

enja

slastica (u

minutama)

Pruti

ć

i

250

emajlirano

3

-

150

25-30

Nedizano
tijesto

1000

emajlirano

2

10

160-170

30-35

Kola

č

 od di-

zanog
tijesta s
jabukama

2000

emajlirano

3

-

170-190

40-50

Pita od
jabuka

1200+1200

2 okrugle
plitice od
aluminija
(promjer: 20
cm)

1

15

180-200

50-60

Sitni kola

č

i

500

emajlirano

2

10

160-180

25-30

Dizano
tijesto bez
masti

350

1 okrugla
plitica od
aluminija
(promjer: 26
cm)

1

10

160-170

25-30

So

č

ni kola

č

1500

emajlirano

2

-

160-170

45-55

1)

12 

electrolux

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Electrolux EKC 513517 K (W) (X)?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"