Smeg ALFA625EH - Инструкция по эксплуатации - Страница 29

Печи Smeg ALFA625EH - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 44
Загружаем инструкцию
background image

Use

75

ENEN

Delayed start

To set the delayed start function (both for 
manual cooking and step cooking):
1. Select the “

Delayed start

” function.

2. The 

/

 buttons are used to select 

the time for the delayed start function.

3. Press 

 to confirm.

Once delayed start has been set, the 
function, preheating (if required) and all the 
other cooking parameters can be selected.

4. Press 

 to start standby mode.

5. In standby mode, the display will show 

the start time that has just been set and 

the 

 icon will appear.

6. After the standby time has elapsed, the 

oven starts automatically.

3.12 Cooking advice

General advice

•  Use a fan assisted function to achieve 

consistent cooking at several levels.

•  It is not possible to shorten cooking times 

by increasing the temperature (the food 
could be overcooked on the outside and 
undercooked on the inside).

Advice for cooking meat

•  Cooking times vary according to the 

thickness and quality of the food and to 
consumer taste.

•  Use a meat thermometer when roasting 

meat, or simply press on the roast with a 
spoon. If it is hard, it is ready; If not, it 
needs another few minutes cooking.

Advice for cooking desserts/pastries and 
biscuits

•  Use dark metal moulds: They help to 

absorb the heat better.

•  The temperature and the cooking time 

depend on the quality and consistency 
of the dough.

•  To check whether the dessert is cooked 

right through: At the end of the cooking 
time, put a toothpick into the highest point 
of the dessert. If the dough does not stick 
to the toothpick, the dessert is cooked.

•  If the dessert collapses when it comes 

out of the oven, on the next occasion 
reduce the set temperature by about 
10°C, selecting a longer baking time if 
necessary.

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Smeg ALFA625EH?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"