Scarlett SC-1342 - Инструкция по эксплуатации - Страница 4

Пароварки Scarlett SC-1342 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 35
Загружаем инструкцию
background image

IM010 

www.scarlett.ru

  

 

  SC-1342 

4

Name Type  Qty 

(120 g glass) 

Qty of water 

(120 g glass) 

Water 

level 

Time 

(min) 

Rice Polished 

1/2 Max 

25 

2 3 Max 

30 

3 4 

1/2 

Max 

40 

Rough 1 

1/2  Max 

55-60 

Couscous cereal  Well-done 

1 1/2 

Max 

8-13 

Buckwheat Ordinary  1 

1/2 

Max 20 

Wheat groats 
and other groats 

Ordinary 1 

1/2 

Max 

30 

VEGETABLES 

 

Clean the vegetables thoroughly, cut off stems; trim; peel or chop if necessary. Small pieces steam faster than large 
ones. 

 

Quantity, quality, freshness, size and temperature of frozen food, may affect steam timing. Adjust water amounts and 
cooking time as desired. 

 

Frozen vegetables should not be defreezed before steaming. 

 

If some frozen vegetables are placed in the rice bowl, they should be covered with a piece of aluminum foil during 
steaming. 

 

Frozen products should be separated or stirred after 10-12 minutes. Use a long handle fork/spoon to separate or stir 
foods. 

Name Type  Qty 

(g/pcs.) 

Water level 

Time 

(min) 

Artichokes Fresh 

pcs. 

Max 

45-50 

Asparagus Fresh 

450 

Max 

11-16 

Frozen 450 

Max 

16-18 

Broccoli Fresh  450 

Max 

10-15 

Frozen 450 

Max 

15-19 

White cabbage 

Fresh 

450 

Max 

17-21 

Carrot Fresh  450  Max  30 
Cauliflower Fresh 

450 

Max 

11-14 

Frozen 450 

Max 

12-17 

Brussels sprout 

Fresh 

450 

Max 

12-14 

Frozen 450 

Max 

20 

Vegetable 
marrows 

Fresh 450  Max  10-16 

Spinach Fresh  450 

Min 

11-13 

Frozen 450 

Max 

16-21 

 Green beans 

Fresh 

450 

Max 

35 

Frozen 450 

Max 

35 

Green pea 

Fresh 

1000 

Max 

15-20 

Frozen 450 

Max 

40 

Potatoes Fresh 

10 

pcs.  Max 

26-30 

FISH AND SEAFOOD 

 

Steaming times listed in the chart are for fresh, or frozen and fully thawed seafood and fish. Clean and prepare fresh 
seafood and fish before steaming. 

 

Most fish and seafood cook very quickly. Steam in small portions or in amounts as specified. 

 

Clams, oysters and mussels may open at different times. Check the shells to avoid overcooking. 

 

You may steam fish fillets in the rice bowl; serve steamed seafood and fish plain or use seasoned butter or 
margarine, lemon or favorite sauces. 

 

Adjust steaming times accordingly. 

Name Type  Qty 

(g/pcs.) 

Water level 

Time 

(min) 

Seashell Fresh 

450 

Max 

16 

Prawns Fresh  450 

Max 

10-14 

Frozen 450 

Max 

15 

Mussels Fresh  450 

Max 

10-16 

Oysters Fresh  250 

Min 

14-17 

Crawfish Frozen  1-2 

pcs.  Max 

20-23 

 Fish fillet 

Sole, plaice 

250 

Min 

13-17 

Fish meat 

Tuna 

250/450 

Max 

15-20 

Salmon 250/450 Max 

20-23 

MEAT, CHICKEN 

 

The taste of meat will be more pleasant if the meat has been presoaked in soya sauce or other seasoning prior to 
cooking. 

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Scarlett SC-1342?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"