VITEK VT-3636 - Инструкция по эксплуатации - Страница 6

Мясорубки VITEK VT-3636 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 28
Загружаем инструкцию
background image

6

 ENGLISH

– 

The fine cutting plate (10) is suited for pro-
cessing  both  raw  and  cooked  meat,  fish 
etc.

 •

Place the food tray (2) on the mouth of the meat 
grinder head (3).

 •

Switch the meat grinder on by setting the switch 
(7) to the position «ON».

 •

During  the  operation  use  only  the  pusher  (1) 
(pic. 7).

Notes:

– 

For  better  meat  processing,  slice  it  in  cubes  or 
stripes.
 Defrost frozen meat thoroughly.

– 

During  the  operation  use  only  the  pusher  (1) 
supplied  with  the  unit;  do  not  use  any  other 
objects, do not push meat with your hands.

 •

After  you  finish  operating,  switch  the  meat 
grinder off, setting the switch (7) to the position 
«OFF»  and  unplug  the  unit;  after  that  you  can 
disassemble it.

 •

To remove the meat grinder head (3), press the 
release  button  (5),  turn  the  meat  grinder  head 
(3) clockwise and remove it.

 •

To disassemble the meat grinder head, unscrew 
the  nut  (12)  and  take  out  the  installed  plate  (10 
or  11),  the  blade  (9)  and  the  screw (8)  from  the 
meat grinder head body.

Making sausages

– 

Prepare minced meat.

– 

Install  the  meat  grinder  head  (3)  in  the  installa-
tion place (4).

– 

Install  the  screw  (8)  into  the  meat  grinder  head 
body (3) and then install the cross blade  (9), one 
of the meshes (10 or 11) and the sausage filling 
attachment  (13)  on  the  screw  (8)  (pic.  8),  then 
tighten the nut (12).

– 

Install the food tray (2). 

– 

Put the minced meat on the food tray (2).

– 

Use natural sausage casing for sausage making, 
having  put  it  beforehand  into  a  bowl  with  warm 
water for 10 minutes.

– 

Pull softened casing on the attachment (13) and 
make a knot on the tip.

– 

Insert the power plug into the mains socket.

– 

Switch  the  meat  grinder  on  by  setting  the 
switch (7) to the position «

ON

» (switched on).

– 

Use  the  pusher  (1)  (pic.  8)  to  push  down  the 
minced  meat;  as  the  casing  is  filled,  slide  it  off 
the  attachment  (13),  and  wet  it  as  the  casing 
dries.

– 

After  you  finish  operating,  switch  the  meat 
grinder off by setting the switch (7) to the posi-

tion  «

OFF

»  (off)  and  unplug  the  unit;  after  that 

you can disassemble it.

– 

To  remove  the  meat  grinder  head,  press  the 
release  button  (5),  turn  the  meat  grinder 
head  (3) clockwise and remove it.

– 

Unscrew the nut (12) and disassemble the meat 
grinder head (3).

Using the «kebbe» attachment

Kebbe  is  a  traditional  Middle  Eastern  dish  cooked 
of  lamb  meat,  wheat  flour  and  spices  chopped 
together  to  prepare  the  base  for  hollow  rolls. 
 The rolls are filled and deep fried.
You can make different delicacies trying various fill-
ings. Prepare the casing base.

– 

Install  the  meat  grinder  head  (3)  in  the  installa-
tion place (4).

– 

Insert  the  screw  (8)  into  the  meat  grinder  head 
body  (3),  install  the  kebbe  attachments  (14) 
on  the  screw;  make  sure  that  the  ledges  on 
the  attachment  (14)  match  the  grooves  on  the 
meat grinder head body (pic. 9) and tighten the 
nut  (12) (pic. 10).

– 

Install the food tray (2). 

– 

Put the prepared casing base on the food tray  (2).

– 

Insert the power plug into the mains socket.

– 

Switch the meat grinder on by setting the switch 
(7) to the position «

ON

» (switched  on).

– 

Use  the  pusher  (1)  to  supply  the  base  for  cas-
ing (pic. 11).

– 

Cut off rolls of the required length.

– 

After  you  finish  operating,  switch  the  meat 
grinder off by setting the switch (7) to the posi-
tion  «

OFF

»  (off)  and  unplug  the  unit;  after  that 

you can disassemble it.

– 

To remove the meat grinder head (3), press the 
lock  button  (5),  turn  the  meat  grinder  head  (3) 
clockwise and remove it.

– 

Unscrew the nut (12) and disassemble the meat 
grinder head.

RECIPE
Filling

Lamb meat 100 g
Olive oil 1,5 table spoon
Onion (minced) 1,5 table spoon
Spice to taste
Salt 1/4 tea spoon
Flour 1 table spoon or 1/2 table spoon

 •

Mince the lamb meat once or twice.

 •

Fry  onion  in  oil  until  it  gets  gold  color,  and  then 
add minced lamb meat, spice, salt and flour.

IM VT-3636.indd   6

7/22/19   12:26 PM

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к VITEK VT-3636?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"