VITEK VT-3624 OG - Инструкция по эксплуатации - Страница 6

Мясорубки VITEK VT-3624 OG - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 24
Загружаем инструкцию
background image

6

 ENGLISH

it off and make sure that all the rotating 
parts  of  the  meat  grinder  stopped  or 
wait at least 30 seconds.

 

Do  not  run  the  unit  for  more  than  10  min-
utes continuously when processing the food 
products.

 

After  10  minutes  of  continuous  use,  switch 
the meat grinder off and let it cool down dur-
ing 10-15 minutes before further operation.

 

After  you  finish  operating,  switch  the  meat 
grinder  off,  setting  the  switch  (6)  to  the 
position  «

OFF

»  (off)  and  unplug  the  unit; 

after that you can disassemble it.

MEAT PROCESSING

1. 

Press  and  hold  the  meat  grinder  head  lock 
button (5). 

2. 

Match  the  grooves  on  the  meat  grinder 
head  (3)  with  the  ledges  on  the  installation 
place (4) (pic. 1).

3. 

Then  turn  the  meat  grinder  head  (3)  coun-
terclockwise  until  it  is  fixed  and  release  the 
lock button (5). 

4. 

Install  the  screw  (8)  into  the  meat  grinder 
head  body  (3)  as  far  as  it  will  go,  slightly 
turning it in different directions (pic. 3).

5. 

Install the crossed blade (9) (pic. 4).

6. 

Select one required plate (10 or 11) and set 
it  over  the  crossed  blade  (9),  matching  the 
ledges on the grate with the grooves on the 
meat grinder head body (3) (pic. 5)

7. 

Install  the  nut  (12)  and  tighten  it  clockwise 
with a slight effort (pic. 6).

Attention!

– 

Face the blade cutting side to the grate. 
If the blade is installed improperly, it will 
not grind the products.

– 

The coarse cutting plate (11) is for pro-
cessing  raw  meat,  vegetables,  dried 
fruit, cheese, fish, etc.

– 

The  fine  cutting  plate  (10)  is  suited  for 
processing  both  raw  and  cooked  meat, 
fish etc.

8. 

Install the food tray (2) on the meat grinder 
head  (3)  feeding  chute.  Place  a  suitable 
bowl under the meat grinder head (3).

9. 

Insert the power plug into the mains socket.

10. 

Switch  the  meat  grinder  on  by  setting  the 
switch (6) to the position «

ON

» (on). 

11. 

Slowly feed the meat pieces into the mouth 
of the grinder head (3) using the pusher (1).

Notes:

– 

For better meat processing slice it in cubes 
or stripes. Defrost frozen meat thoroughly.

– 

During  the  operation,  use  only  the  pusher 
supplied with the unit; do not use any other 
objects for pushing meat, do not push meat 
with your hands.

12. 

After  you  finish  operating,  switch  the  meat 
grinder  off,  setting  the  switch  (6)  to  the 
position  «

OFF

»  (off)  and  unplug  the  meat 

grinder; after that you can disassemble the 
unit.

13. 

To remove the meat grinder head, press the 
lock button (5), turn the meat grinder head 
(3) clockwise and remove the meat grinder 
head (3).

14. 

To  disassemble  the  meat  grinder  head 
(3),  unscrew  the  nut  (12)  and  take  out  the 
installed plate (10 or 11), the crossed blade 
(9) and the screw (8) from the meat grinder 
head body.

Making sausages

– 

Prepare minced meat.

– 

Install  the  meat  grinder  head  (3)  in  the 
installation place (4).

– 

Insert  the  screw  (8)  into  the  meat  grinder 
head  body  (3),  install  the  sausage  filling 
attachments  (13)  on  the  screw  (8);  make 
sure that the ledges on the attachment (13) 
match  the  grooves  on  the  meat  grinder 
head  body  (3)  (pic.  7)  and  tighten  the  nut 
(12) (pic. 8).

– 

Install the food tray (2) (pic. 9).

– 

Put the minced meat on the food tray (2).

– 

Use  natural  sausage  casing  for  sausage 
making, having put it beforehand into a bowl 
with warm water for 10 minutes.

– 

Pull softened casing on the attachment (13) 
and make a knot on the tip.

– 

Insert the power plug into the mains socket.

– 

Switch  the  meat  grinder  on  by  setting  the 
switch (6) to the position «

ON

» (on).

– 

Use the pusher (1) (pic. 9) to push down the 
minced  meat,  as  the  casing  is  filled,  slide 
it  off  the  attachment  (13),  and  wet  it  as  the 
casing dries.

– 

After  you  finish  operating,  switch  the  meat 
grinder  off,  setting  the  switch  (6)  to  the 
position  «

OFF

»  (off)  and  unplug  the  unit; 

after that you can disassemble it.

IM VT-3624.indd   6

30.08.2016   11:14:14

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к VITEK VT-3624 OG?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"