Мультиварки TEFALr RK601134 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

17
EN
• Press “Menu” key to select function “Yogurt”. The screen displays the
default cooking time “08:00”, the light of “Start” will flash.
• You can change the cooking time by pressing “ ” and “ ” keys.
• Press “Start” key. The multicooker will start the “Yogurt” cooking
program and the “Start” light will remain ON. The screen will display the
remaining cooking time.
• At the end of cooking, the multicooker will “beep” three times.
Note: No keep warm function for this function
CHOICE OF INGREDIENTS FOR YOGURT
Milk
What milk should you use?
All our recipes (unless otherwise stipulated) are prepared using cow’s
milk. You can use plant milk such as soya milk for example as well as
sheep or goat’s milk but, in this case, the firmness of the yogurt may vary
depending on the milk used. Raw milk or long-life milks and all the milks
described below are suitable for your appliance:
•
Long-life sterilised milk:
UHT whole milk results in firmer yogurt. Using
semi-skimmed milk will result in less firm yogurt. However, you can use
semi-skimmed milk and add one or two pots of powdered milk.
•
Pasteurised milk:
this milk gives a more creamy yogurt with a little bit
of skin on the top.
•
Raw milk
(farm milk): this must be boiled. It is also recommended to let
it boil for a long time. It would be dangerous to use this milk without
boiling it. You must then leave it to cool before using it in your appliance.
Culturing using yogurt prepared with raw milk is not recommended.
•
Powdered milk
: using powdered milk will result in very creamy yogurt.
Follow the instructions on the manufacturer’s box.
Choose a whole milk, preferably long-life UHT.
Raw (fresh) or pasteurised milk must be boiled then cooled and needs
the skin removing.
YOGURT COOKING MODE
Содержание
- 27 Если ваш прибор оборудован съемным
- 30 ПОДКЛЮЧЕНИЕ К СЕТИ ПИТАНИЯ
- 31 РАБОТА ПРИБОРА
- 32 Распаковка устройства; Внимательно прочитайте инструкции и соблюдайте порядок; Очистка устройства
- 33 РАБОТА УСТРОЙСТВА И ВСЕХ ФУНКЦИЙ
- 35 ФУНКЦИЯ ПРИГОТОВЛЕНИЯ КАШИ
- 36 РЕЖИМ ПРИГОТОВЛЕНИЯ КРУП
- 38 ФУНКЦИЯ «СУП»
- 40 РЕЖИМ ПРИГОТОВЛЕНИЯ ЙОГУРТА
- 41 Сухое молоко; Ферменты; натуральный йогурт
- 42 КЛАВИША «МЕНЮ»; Время ферментации; Сладкий
- 43 ФУНКЦИЯ «ОТЛОЖЕННЫЙ СТАРТ»; Рекомендация: чтобы не испортить вкус блюда, ограничьте; ФУНКЦИЯ «АВТОПОДОГРЕВ/ОТМЕНА»
- 44 ПО ЗАВЕРШЕНИИ ПРОЦЕССА ПРИГОТОВЛЕНИЯ; Чаша, паровая корзина; ЧИСТКА И ОБСЛУЖИВАНИЕ
- 46 РУКОВОДСТВО ПО УСТРАНЕНИЮ НЕИСПРАВНОСТЕЙ
Характеристики
Остались вопросы?Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)