Redmond RMK-CB390S - Инструкция по эксплуатации - Страница 54

Мультиварки Redmond RMK-CB390S - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 60
Загружаем инструкцию
background image

54

Programul „ПЛОВ”

Acest program este recomandat pentru prepararea diverselor sortimente de pilaf (paella). 
Timpul standard de preparare în acest program este de 35 minute, dar se poate modifica 

manual în intervalul de la 10 minute până la 2 ore, în paşi de 5 minute. 

Programul „СУП”

Programul este recomandat pentru prepararea supei de carne, legume, peşte sau al orică-

rui sortiment de supă. 
Timpul standard de preparare în acest program este de 1 oră, dar se poate modifica ma-

nual în intervalul de la 5 minute până la 8 ore, în paşi de 5 minute. 

Aparatul emite un semnal sonor la atingerea parametrilor de preparare. Deschideţi capacul 

şi eliminaţi surplusul de spumă produs.

Programul „ЧИЗКЕЙК”

Programeul este recomandat pentru prepararea brânzoaicelor sau a diferitelor prăjituri cu 

brânză.
Timpul standard de preparare în acest program este de 1 oră, dar se poate modifica ma-

nual  în  intervalul  de  la  10  minute  până  la  3  ore,  în  paşi  de  5  minute.  În  acest  program 

funcţia de autoîncălzire nu este disponibilă. 

Programul „МОЛОЧНАЯ КАША”

Programul este recomandat pentru prepararea de terci cu lapte pasteurizat cu un conţinut 

scăzut de grăsime. 
Timpul standard de preparare în acest program este de 20 de minute, dar se poate modi-

fica manual în intervalul de la 2 minute până la 4 ore, în paşi de 1 minut. 
Pentru a preveni revărsarea laptelui din vasul de preparare şi pentru a obţine rezultatele 

dorite, se recomandă efectuarea următorilor paşi înaintea procesului de preparare:

•  Spălarea tuturor cerealelor integrale (orez, mei, hrişcă, etc.) până când apa rezultată din acest 

proces devine limpede.

•  Înainte de preparare ungeţi vasul cu un strat de unt.

•  Pentru a păstra proporţiile, micşoraţi cantitatea de alimente în concordanţă cu reţeta (reduceţi 

cu stricteţe numărul de ingrediente utilizate, proporţional cu cantitatea de produs rezultantă). 

•  În cazul în care utilizaţi lapte integral, preparaţi o soluţie de 1:1 lapte şi apă. 

Proprietăţile laptelui şi al cerealelor pot diferi în funcţie de producător şi locul de origine, fapt 

care poate influenţa câteodată calitatea produsului preparat. 
Pentru  prepararea  terciului  cu  lapte  se  mai  poate  folosi  şi  programnul „МУЛЬТИПОВАР”. 

Temperatura optimă de preparare este de 95°С. 

Programul „ХЛЕБ”

Acest program este recomandat pentru coacerea diverselor sortimente de pâine din făina 

de grâu sau secară. Programul oferă un ciclu de preparare complet, de la dospirea aluatu-

lui până la coacere. 
Timpul standard de preparare în acest program este de 3 ore, dar se poate modifica ma-

nual  în  intervalul  de  la  10  minute  până  la  6  ore,  în  paşi  de  5  minute.  În  acest  program 

fucţia de autoîncălzire este limitată la 3 ore. 

La  introducerea  ingredientelor,  asiguraţi-va  că  acestea  nu  depăşesc  linia  de  demarcare  din 

mijloc (1/2 din volum), aflată pe suprafaţa interioară a vasului de preparare. 
Trebuie luat în considerare faptul că în prima oră de preparare are loc procesul de dospire a 

aluatului şi doar după aceea începe procesul de coacere. La setarea unui timp de preparare 

mai mic de 1 oră, procesul de coacere începe doar după apăsarea butonului „Старт”.
La utilizarea făinei se recomandă aerarea şi cernerea acesteia, pentru eliminarea impurităţilor. 
Pentru  reducerea  timpului  şi  simplificarea  procesului  de  preparare,  recomandăm  utilizarea 

produselor semipreparate pentru coacerea pâinii. 

Nu este recomandată utilizarea funcţiei de start cu întârziere, întrucât acest lucu poate in-

fluenţa calitatea produsului preparat. Scoateţi produsul copt din multibucătăria, imediat după 

terminarea procesului de preparare, pentru ca acesta să nu se umezească. Dacă acest lucru 

nu este posibil, utilizaţi pentru o scurtă periadă de timp funcţia de autoîncălzire. 
Nu  deschideţi  capacul  aparatului  în  timpul  procesului  de  dospire!  De  acest  fapt  depinde 

calitatea produsului finit. 
Pentru ca pâinea să fie coaptă în mod uniform, aşteptaţi ca aparatul să emită semnalul sonor 

de încheiere al programului. 

ATENŢIE! Pentru a scoate pâinea din aparat utilizaţi mănuşi de bucătărie. 

Programul „ПАР”

Programul este recomandat la prepararea sub presiune cu abur a produselor din carne, peşte, 

păsări de curte, prepararea legumelor precum şi a produselor cu mai multe componente. Timpul 

standard de preparare în acest program este de 20 de minute, dar se poate modifica manual în 

intervalul de la 5 minute până la 2 ore, în paşi de 5 minute. 

Aparatu emite un semnal sonor în momentul în care se atinge temperatura de preparare setată.

Utiţizaţi în acest program recipientul special de abur (aflat în conţinutul pachetului).

1.  Introduceţi în vasul de preparare 600-1000 ml de apă şi intoducezi recipientul în inte-

riorul vasului. 

2.  Măsuraţi  şi  pregătiţi  ingredientele  după  reţetă,  aşezaţi-le  uniform  în  recipientul  de 

abur  şi  aşezaţi vasul  în  iteriurul  carcasei  aparatului. Asiguraţi-va  ca vasul  se  află  în 

Содержание

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Redmond RMK-CB390S?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"