Moulinex MK622132 - Инструкция по эксплуатации - Страница 60

Мультиварки Moulinex MK622132 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 64
Загружаем инструкцию
background image

113

112

EN

cooked stewed fruit after preparation and chilling. If the fruit is added 
before  fermentation  the  fruit  acids  interfere  with  the  setting  process 
and the yogurts will be very runny. Some very acidic fruits, such as fresh 
pineapple, can cause the yogurt to curdle or separate.  Acidic fruit is best 
served in a separate bowl.

CHOICE OF INGREDIENTS FOR YOGURT
Milk

What milk should you use?

All our recipes (unless otherwise stipulated) are prepared using cow’s milk. 
You can use plant milk such as soya milk for example as well as sheep or 
goat’s milk but, in this case, the firmness of the yogurt may vary depending 
on  the  milk  used.  Raw  milk  or  long-life  milks  and  all  the  milks  described 
below are suitable for your appliance:

•  Long-  life  sterilized  milk:

  UHT  whole  milk  results  in  firmer  yogurt. 

Using  semi-skimmed  milk  will  result  in  less  firm  yogurt.  However,  you 
can use semi-skimmed milk and add one or two pots of powdered milk.

•  Pasteurized milk:

 this milk gives a more creamy yogurt with a little bit 

of skin on the top.

•  Raw milk

 (farm milk): this must be boiled. It is also recommended to let 

it  boil  for  a  long  time.  It  would  be  dangerous  to  use  this  milk  without 
boiling it. You must then leave it to cool before using it in your appliance. 
Culturing using yogurt prepared with raw milk is not recommended.

•  Powdered milk:

 using powdered milk will result in very creamy yogurt. 

Follow the instructions on the manufacturer’s box. 

Choose  a  whole  milk,  preferably  long-life  UHT.  Raw  (fresh)  or 

pasteurized  milk  must  be  boiled  then  cooled  and  needs  the  skin 

removing.

The ferment

For yogurt . This is made either from:
•  One shop-bought 

natural yogurt

 with the longest expiry date possible; 

your yogurt will therefore contain more active ferment for a firmer yogurt.

•  From  a 

freeze-dried  ferment

.  In  this  case,  follow  the  activation  time 

specified  on  the  ferment  instructions.  You  can  find  these  ferments  in 
supermarkets, pharmacies and in certain health product stores.

COOKING GUIDE FOR RICE - 8 cups

Qty of raw rice 

(in number of cups)

Qty of raw rice 

(equivalent in gr)

Water level in the bowl 

(+ rice)

Serves

2

300 g

2 cup mark

3per. - 4per.

4

600 g

4 cup mark

5per. - 6per.

6

900 g

6 cup mark

8per. - 10per.

8

1200 g

8 cup mark

13per. - 14per.

The time and temperature are automatic for rice cooking. 
Please note that there are 7 steps: 
Preheat  =>  Water  absorb  =>  Temperature  quick  rise  =>  Keep  boiling  => 
Water evaporation => Braise rice => Keep warm. 
The cooking time depends on the quantity and type of rice. 

9. 

YOGURT / DOUGH RISING Menu

This menu allows you to make yogurt directly in the pot or with oven-

compatible  containers.  It  also  offers  the  possibility  to  rise  a  yeast 

dough.

MAKING YOGURT

•  Wash the bowl, dish or containers in warm water and washing up liquid, 

then rinse and dry them thoroughly.

•  All the equipment used in the yogurt making process should be cleaned 

in  a  dishwasher.  Sterilising  is  important  to  prevent  the  introduction  of 
undesirable airborne organisms which could interfere with the incubation 
of the culture, and results in runny yogurt which will not set.

•  Homemade  yogurts  do  not  contain  the  thickeners  and  stabilisers 

contained  in  some  commercially  produced  yogurt  and  are  often  thinner 
in  consistency.  Sometimes  homemade  yogurt  has  nutritious  clear  whey 
on top which can be stirred back in. Alternatively, you can pour it off.

•  Homemade  natural  yogurt  can  be  flavoured  with  fresh  fruit  or  cold 

Содержание

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Moulinex MK622132?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"