Marta MT-1963 - Инструкция по эксплуатации - Страница 20

Мультиварки Marta MT-1963 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 63
Загружаем инструкцию
background image

 

20 

18. 

Smoked fish 

High pressure 

For smoke fish making 

10 min 

1-60 min, step 1 min. 

19. 

Normal pressure 

20. 

Low pressure 

21. 

Soup 

High pressure 

For soups cooking 

25 min 

1-40 min, step 1 min. 

22. 

Normal pressure 

23. 

Low pressure 

24. 

Milk porridge 

High pressure 

For milk porridge cooking 

20 min 

1-30 min, step 1 min. 

25. 

Normal pressure 

26. 

Low pressure 

27. 

Galantine 

High pressure 

For galantine and aspic cooking 

60 min 

45-90 min, step 1 min. 

28. 

Normal pressure 

29. 

Low pressure 

30. 

Baked ham 

High pressure 

For meat baking 

30 min 

30-80 min, step 1 min. 

31. 

Normal pressure 

32. 

Low pressure 

33.  Chef 

Normal pressure 

For cooking any dish with your time settings. Allows you setting extra time after 
cooking programs finish 

2 min 

1-99 min, step 1 min. 

 

One of the main features of multicooker 

MARTA MT-1963

 is chance to choose ideal pressure for any dish: 

high

 (60-70 kPa), 

normal

 (50-60 kPa) or 

low

 (35-50 kPa). 

High pressure

 is used for cooking time decreasing. Using high pressure helps to save products useful properties and get meal doneness at the same time. High pressure is used for strong broth, tough meat 

cooking and for cooking vegetables which need long thermal treatment. 

Normal pressure 

is ideal for many-ingredients dishes. It is good for dishes where different products need different cooking time. Normal pressure helps to save products shape, vitamins, minerals and 

nutrients. This pressure is used for cooking meat soups, ragout, meat and vegetables stew.

 

Low pressure 

is ideal for healthy diet cooking. It saves taste, useful properties, vitamins and minerals. Cooking with low pressure allows you making meal without salt and with low oil quantity.

  

Pressure selection function is available in all cooking programs except ―Fry‖, ―Slow stew‖ and ―Chef‖. Pressure selection allows you adapting any recipe for cooking with pressure cooker. 
 

KEEP WARM (TEMPERATURE MAINTAINING FOR COOKED MEAL) 

Our multicooker has ―Keep warm‖ function which starts automatically after most programs finish and keeps cooked meal warm up to 24 hours. 

 
WARM UP 

You could warm your meal up with MARTA multicooker.  

 

TIME DELAY 

―Delay‖ function lets you delay start of cooking up to 24 hours. Make your breakfast on the eve! 

 
HIGH QUALITY INNER POT COATING 

Model 

MARTA MT-1963

 is equipped with inner pot with two-coat polymer coating, which has good non-stick properties. This coating saves product’s natural taste and aroma and doesn’t emit any harmful 

substances. 
 

RECIPE BOOK 

We offer you our recipe book with 32 recipes of well-known, unusual and typical for different cuisines dishes. Start cooking with our recipe book, invent your own recipes and open up new horizons with MARTA 
multicooker! 

 

EXTRA FEATURES

 

You could use next multicooker options in addition to standard use: 

 

Fondue making 

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Marta MT-1963?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"