Marta MT-1963 - Инструкция по эксплуатации - Страница 19

Мультиварки Marta MT-1963 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 63
Загружаем инструкцию
background image

 

19 

ENG USER MANUAL

 

 

MULTICOOKER MARTA MT-1963 

 

MARTA  company  is  a  producer  of  up-to-date  household  appliances  which  are  taking  care  of  your  and  your  family  health.  MARTA  brand  multicookers  are  high-tech  kitchen  appliance  for  easy  and  healthy 
cooking. The main feature of multicooker 

MARTA MT-1963

 is that it is two-in-one appliance which includes multicooker and pressure cooker functions. There are multicooker programs as Fry (with open lid) or 

Slow stew, and programs which use pressure cooking technology.  

 

33 COOKING PROGRAMS 

Automatic cooking programs are convenient, fast and delicious way to cook! Make a brand new step into cookery world with MARTA automatic cooking programs! 

33 automatic cooking programs let you cook a large variety of dishes! Optimal time and temperature settings are made for every automatic cooking program and the settings will load automatically when you 
choose necessary program. You will find next automatic programs in our multicooker: 
 

№ 

Program

 

Pressure selection 

Recommendation 

Preset time

 

Time range and step 

 

1. 

Fry 

No pressure 

For vegetables, meat, fish frying with oil. Please cook with open lid always. 

Pressure cooking is not used in this program. Pressure valve is OPEN. Functions 
―Time delay‖ and ―Keep warm‖ are not available here.  

35 min 

1-90 min 

Step 1 min 

2. 

Slow stew 

No pressure 

For beans, meat or poultry continuous stewing. Pressure cooking is not used in 

this program. Pressure valve is OPEN.  

60 min 

1-12 hours, step 30 min. 

3. 

Steam 

High pressure 

For fish, meat or vegetables steaming or for dietary dishes and baby menu 
cooking 

30 min 

1-60 min, step 1 min. 

4. 

Normal pressure 

5. 

Low pressure 

6. 

Stew 

High pressure 

For fish, vegetables and meat stewing 

30 min 

1-60 min, step 1 min. 

7. 

Normal pressure 

8. 

Low pressure 

9. 

Cake 

High pressure 

For cake, bread and casserole baking 

40 min 

1-80 min, step 1 min. 

10. 

Normal pressure 

11. 

Low pressure 

12. 

Bake 

High pressure 

For fish, meat, vegetables baking 

20 min 

1-80 min, step 1 min. 

13. 

Normal pressure 

14. 

 

Low pressure 

15. 

Pilaw/Rice 

High pressure 

For cereal meal and pilaw cooking 

12 min 

1-20 min, step 1 min. 

16. 

Normal pressure 

17. 

Low pressure 

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Marta MT-1963?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"